Οι Bad Meets Evil ξανά μαζί.

Ο Royce da 5’9″ και ο Eminem αποδεικνύουν στο «Caterpillar» ότι ανήκουν στην ελίτ των στιχουργών στο είδος τους.

Το δίδυμο των «Bad Meets Evil» συνεργάζεται ξανά με αφορμή το άλμπουμ «Book Of Ryan» του Royce da 5’9″, μία συνάντηση που είχε μείνει κρυφή μέχρι την τελευταία στιγμή.

Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του δίσκου του, ο Royce da 5’9″ αιφνιδίασε ευχάριστα το κοινό της hip-hop αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την καινούρια συνύπαρξη με τον Eminem και το video clip που τη συνοδεύει.

«Αμέσως μόλις άκουσα το beat, ήξερα ότι ήθελα τον Eminem εκεί», σχολίασε ο Royce σε ένα επεισόδιο του «Soulful Sundays».

Οι δύο ράπερ που μοιράζονται ως τόπο καταγωγής το Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ ως Bad Meets Evil το 2011 και είχαν σμίξει ξανά το 2015 σε δύο τραγούδια για το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Southpaw».

Το τραγούδι που μοιράζονται αυτή τη φορά ο Royce da 5’9″ και ο Eminem ονομάζεται «Caterpillar» και είναι μία νοσταλγική δημιουργία που ταξιδεύει πίσω στο ραπ ύφος της δεκαετίας του ’90, με jazz επιρροές.

Με όχημα το «Caterpillar», ο Ryan Daniel Montgomery και ο Marshall Mathers (όπως είναι τα πραγματικά ονόματα των δύο Αμερικανών) εξασκούν και επιδεικνύουν τις στιχουργικές τους ικανότητες.

Στο «Book Of Ryan» περιέχεται και ένα remix του «Caterpillar» όπου ο Logic αντικαθιστά τον Eminem.

 

Αφήστε το σχόλιό σας