Οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάφτιση του Απόλλωνα Ρουβά δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μοιράζονται το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του μικρότερου παιδιού της ευτυχισμένης οικογένειάς τους.

Βαφτίστηκε ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά. Και το όνομα αυτού… Απόλλωνας.

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του νεότερου μέλους της οικογένειας του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, σε μία λιτή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Εκάλη.

Νονοί του νεοφώτιστου Απόλλωνα είναι το ζεύγος Γιάννη και Μελίσσας Βαρδινογιάννη.

Στη δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο, παρευρέθηκαν ελάχιστοι στενοί φίλοι των οικογενειών. Τη βάφτιση επιμελήθηκε η Φαίη Βαλλίδη ενώ τους στολισμούς ανέλαβε η Έμυ Δρίζου.

Ο Απόλλων Ρουβάς είναι το τέταρτο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει επίσης την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη. Το ζευγάρι  ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου 2017 και είχε ως παράνυφους τους τέσσερις καρπούς του έρωτά τους.

«Δε θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία», είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Thema People» στις αρχές της χρονιάς.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας