Ο Μπάμπης Στόκας δίνει πρόωρο τέλος στη συνεργασία επί σκηνής με τον Σάκη Ρουβά.

Μόνο η τυπική ανακοίνωση απομένει για να επιβεβαιωθεί επίσημα ότι ο Μπάμπης Στόκας αποχωρεί από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά, αμέσως μετά την πρεμιέρα τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Μπάμπης Στόκας ένωσαν δυνάμεις στο πιο ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας, όπως χαρακτηρίστηκε, ξεκινώντας κοινές εμφανίσεις στο χώρο του «Estate».

Η λαμπερή έναρξη της μοναδικής μουσικής συνάντησης έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας πολλά φλας.

Μετά το πρώτο διήμερο, το πρόγραμμα του «Estate» πρόκειται να αλλάξει, αφού ο Μπάμπης Στόκας φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να μη μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδόπουλου, η οποία συμμετέχει στο ίδιο σχήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαδίδονται, η αιτία για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» αφορά ένα ζήτημα που προέκυψε με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και σε καμία περίπτωση δε σχετίζεται με τον Σάκη Ρουβά.

Όπως μεταφέρουν διάφορες πηγές, η σχέση του πρώην μέλους των Πυξ Λαξ με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ εξακολουθεί να είναι άψογη.

Η θέση του Μπάμπη Στόκα στο σχήμα προβλέπεται να μείνει κενή και να μην αντικατασταθεί από άλλον καλλιτέχνη. Ο Σάκης Ρουβάς θα συνεχίσει μόνος τις εμφανίσεις από τις 15 Δεκεμβρίου, με τη συνοδεία βέβαια της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας