Ο Νίκος Γκάλης πέρασε στην αθανασία του μπάσκετ και ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό εκφράζουν το θαυμασμό τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχάρησαν μέσω των κοινωνικών δικτύων τον Νίκο Γκάλη για την εισαγωγή του στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ.

Ο θρύλος της πορτοκαλί «θεάς», η σημαντικότερη φυσιογνωμία στην ιστορία του αθλητισμού και του μπάσκετ στη χώρα μας, έγινε ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής που αποκτά μία θέση στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», σε ηλικία 60 ετών, ανάμεσα σε άλλες ιστορικές μορφές.

Η ενθρόνιση του Νίκου Γκάλη στο μπασκετικό «Hall of Fame» έλαβε χώρα την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο «Symphony Hall» του Springfield, στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, με μία λαμπερή τελετή που συγκέντρωσε σύσσωμο το ενδιαφέρον από ολόκληρο τον κόσμο της καλαθοσφαίρισης.

Nick Galis - Basketball Hall of Fame - Hit Channel

Μεταξύ του πλήθος των ομάδων του εξωτερικού, των Ελλήνων και ξένων αθλητών και πολλών ακόμη ατόμων που έσπευσαν να συγχαρούν το βετεράνο αθλητή που οδήγησε την ελληνική εθνική ομάδα στη θριαμβευτική κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1987 ήταν και δύο Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον ασυναγώνιστο Νίκο Γκάλη, έναν αθλητή – ίνδαλμα μικρών και μεγάλων, μέσω των αναρτήσεών τους στο Facebook.

«Συγχαρητήρια Νίκο Γκάλη μας συγκινείς, μας γεμίζεις εθνική υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια για τη συγκλονιστική σου ομιλία. Σ’ ευχαριστούμε για τα μαθήματα ζωής!», έγραψαν οι συνεργάτες του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν περισσότερο ενθουσιώδης, χρησιμοποιώντας τρεις μόνο λέξεις: «Respect!!!! ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ»

 

Αφήστε το σχόλιό σας