Ο Rous ανεβαίνει σκηνή του «Σταυρός του Νότου Club» φέρνοντας νέο ήχο, νέο δίσκο και μία δυναμική παράσταση με πολλές πτυχές.

Ο Rous παρουσιάζει την Τρίτη 28 Μαρτίου στο «Σταυρός του Νότου Club», το πολυαναμενόμενο δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Rous II», που θα κυκλοφορήσει από την Archangel Music και θα περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το νέο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του Δρόμου», το πρώτο track από το νέο δίσκο «Rous II», είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Ρους το Νοέμβριο του 2009 διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Το ντεμπούτο άλμπουμ που ακολούθησε, έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous.

Στη δισκογραφική του πορεία, έχει δημιουργήσει τραγούδια όπως τα: «Ένα Φιλί», «Καθρέφτης» (Χάρις Αλεξίου), «Ούτε Γι‘ Αστείο» (Ανδριάνα Μπάμπαλη), «Και Θέλω Εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γιάννη Κότσιρα.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου λοιπόν, ο Rous με τη νέα μπάντα του θα ανέβει στη σκηνή του «Σταυρός του Νότου Club» φέρνοντας μαζί του νέο ήχο, νέο δίσκο και μία δυναμική παράσταση με πολλές πτυχές.

Ένα Live Story Telling γι’ αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή.

Δείτε επίσης:
«Ούτε Γι’ Αστείο» με συνεργασία από Ανδριάνα Μπάμπαλη και Rous

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Rous - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας