Οι Rotting Christ αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι είναι το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα

Τα εισιτήρια για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης το συγκρότημα αποφάσισε να κάνει άλλη μια εμφάνιση στο Gagarin 205 την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και η προπώληση των εισιτηρίων για την δεύτερη ημέρα θα αρχίσει από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 10€

Σημεία προπώλησης:
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210-3304133
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210-3801464

Ξεκινώντας από την Ελλάδα το 1988, οι Rotting Christ έχουν γνωρίσει επιτυχία τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, με συναυλίες και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

Στην αρχή της καριέρας τους ως ένα από τα πρώτα black metal συγκροτήματα παγκοσμίως και στη συνέχεια με ατέλειωτη δουλειά και εξελίσσοντας τον ήχο τους καταφέρανε να θεωρούνται πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής metal σκηνής.

Έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα ενώ έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τις μεγαλύτερες μπάντες της ιστορίας.

Aν και το όνομά τους προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και μέσα στους κύκλους της μουσικής που αντιπροσωπεύουν, οι Rotting Christ εμμένουν να συνοδεύουν τη μουσική τους με λυρικούς στίχους που τονίζουν την ματαιότητα ορισμένων εγκαθιδρυμένων θεσμών της σύγχρονης κοινωνίας πράγμα επίκαιρο στις μέρες μας.

Μετά από πορεία 25 χρόνων στη μουσική, oι Rotting Christ παραμένουν μία από τις πιο ενεργές και παραγωγικές μπάντες. Τον Μάρτιο 2013 κυκλοφόρησε ο καινούριος δίσκος τους «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού», αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή μέσα.

Αφήστε το σχόλιό σας