Ο κιθαρίστας των Rolling Stones άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την πολυαναμενόμενη περιοδεία του συγκροτήματος. Πριν λίγους μήνες και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Keith Richards, πως οι Stones θα κάνουν περιοδεία το 2013 καθώς δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη σκηνή, ο Wood με δηλώσεις του στη Βρετανική εφημερίδα The Sun φαίνεται να αφήνει να εννοηθεί πως η περιοδεία θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά: «Έχω αφήσει ελεύθερο από υποχρεώσεις, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο όπως μου είπαν. Απλά περιμένω περισσότερες πληροφορίες».

 

Παρόλα αυτά φαίνεται πως δύσκολα θα υπάρξει χειμερινή περιοδεία και τα λεγόμενα του 65χρονου μουσικού αφορούν τις πρόβες για την περιοδεία του ’13. Άλλωστε ο Richards είχε αναφέρει παλιότερα, πως η αληθινή επέτειος για τα 50 χρόνια από την δημιουργία των Rolling Stones θα πρέπει να γίνουν με βάση το 1963, όποτε και ο Charlie Watts ενσωματώθηκε στην μπάντα.

 

Τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με 700 φωτογραφίες που εξιστορούν την πορεία των γερόλυκων της rock. Το όνομα της θα είναι το «The Rolling Stones: 50» και το εξώφυλλο μπορείτε να το δείτε στην κεντρική εικόνα του άρθρου.

Αφήστε το σχόλιό σας