Rolling Stones
Rolling Stones

Οι Rolling Stones γιορτάζουν την πενηντάχρονη καριέρα με δεκαπέντε συναυλίες στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι γέροντες του rock’n’roll – το λέμε χωρίς κακία για τους γέροντες και το rock’n’roll – συνεχίζουν να γιορτάζουν τα πενήντα χρόνια της σταδιοδρομίας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: να παίζουν ζωντανά.

Οι Rolling Stones έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους τις νέες ημερομηνίες του 50&Counting Tour, αυτό είναι το όνομα που επιλέχτηκε για την παγκόσμια περιοδεία που οργανώθηκε από τη Live’s Concert West και γιορτάζει με μια σειρά από συναυλίες σε όλο τον κόσμο, τις καριέρες των Mick Jagger, Keith Richards , Charlie Watts και Ronnie Wood, στους οποίους θα ενταχθεί για ένα απροσδόκητο reunion ο , Mick Taylor, Rolling Stone, κατά την περίοδο 1969-1974, όπως επιβεβαιώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του κιθαρίστα.

Αρχικά θα έπρεπε να γίνουν 18 live διάσπαρτα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο, στη συνέχεια όμως ο αριθμός μειώθηκε σε 15, αλλά με διπλές βραδιές σε ορισμένες βασικές πόλεις για την καλύψουν τη μεγάλη και προβλέψιμη ζήτηση για θέσεις. Εδώ είναι η λίστα των συναυλιών.

02/05 – Los Angeles, CA – Staples Center
05/05 – Oakland, CA – Oracle Arena
08/05 – San Jose, CA – HP Pavilion
11/05 – Las Vegas, NV – MGM Grand Garden Arena
15/05 – Anaheim, CA – Honda Center
18/05 – Anaheim, CA – Honda Center
20/05 – Los Angeles, CA – Staples Center
25/05 – Toronto, ONT – Air Canada Centre
28/05 – Chicago, IL – United Center
31/05 – Chicago, IL – United Center
03/06 – Chicago, IL – United Center
06/06 – Toronto, ON – Air Canada Centre
12/06 – Boston, MA – TD Garden (Fleet Center)
18/06 – Philadelphia, PA – Wells Fargo Center
21/06 – Philadelphia, PA – Wells Fargo Center
06/07 – London – Hyde Park
13/07 – London – Hyde Park

Τα εισιτήρια είναι στην πώληση από τις, 15 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας Rollingstones.com ή στην ιστοσελίδα του Ticketmaster, το συγκρότημα θέλησε να προειδοποιήσει τους θαυμαστές τους ότι η ημερομηνία της 2 Μαΐου στο Λος Άντζελες θα μπορούσε ν’ αλλάξει, αφού συμπίπτει με τους τελικούς των πλέι-οφ του NBA και NHL.

Αφήστε το σχόλιό σας