Η Jyn Erso δεν επιλέχτηκε τυχαία γι’ αυτή την αποστολή!

H Felicity Jones ήταν καλεσμένη του Jimmy Fallon και του «Tonight Show» και όπως είναι φυσικό η κουβέντα πήγε στο «Rogue One» τη νέα ταινία του έπους του Star Wars.

Η ηθοποιός που παίζει τον ρόλο της Jyn Erso, μίλησε για τα μαθήματα κουνγκ φου που έκανε για τις ανάγκες του «Rogue One: A Star Wars Story» και έκανε και μια σύντομη μεν, εντυπωσιακή δε επίδειξη των ικανοτήτων της στον παρουσιαστή.

Αφού την απολαύσαμε σε αυτή, στη συνέχεια είδαμε και ένα νέο μικρό κλιπ από «Rogue One», με την Erso να είναι ανελέητη με τους Stormtroopers της αυτοκρατορίας εξολοθρεύοντας πολλούς από αυτούς.

Απολαύστε την:

Το «Rogue One: A Star Wars Story» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα μεταξύ των γεγονότων του Επεισόδιο 3 – Η Εκδίκηση των Σιθ και του Επεισόδιο 4 – Μια Νέα Ελπίδα.

Μαζί με την Felicity Jones πρωταγωνιστούν και οι Mads Mikklesen, Diego Luna, Donnie Yen, Jian Wen, Riz Ahmed, Forest Whitaker και ο Ben Mendelsohn ως ο κύριος κακός της ταινίας, Director Orson Krennic.

Μιας και μιλάμε για το «Rogue One», δείτε και το τρέιλερ του «Rogue One: Scarif», το add-on για το Star Wars: Battlefront.

Αφήστε το σχόλιό σας