«Αυτή είναι μια επανάσταση; Λοιπόν επαναστατώ»

Μετά από μήνες αναμονής και υπομονής, επιτέλους έφτασε το πρώτο trailer για το «Rogue One: A Star Wars Story», το spinoff του Star Wars και prequel του A New Hope (της πρώτη «Star Wars» ταινίας δηλαδή, του 1977), το οποίο θα βρει στις αίθουσες το Δεκέμβριο… Η αναμονή όμως φαίνεται πως άξιζε τον κόπο, αφού είναι αρκετά καλό…

Βλέπουμε για πρώτη φορά τη Felicity Jones η οποία υποδύεται την Jyn Erso, πρωταγωνίστρια της ταινίας. Μια επαναστάτρια μεταξύ των Επαναστατών που πολεμούν την  Αυτοκρατορία.

Η αποστολή της – αν και οι ανώτεροι δεν φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις μεθόδους της – είναι μαζί με την ομάδα της να κλέψει τα σχέδια για την κατασκευή του πρώτου Death Star, τα οποία η πριγκίπισσα Λέια είχε κρύψει μέσα στον R2-D2 προτού συλληφθεί από την γαλαξιακή αυτοκρατορία.

Υπάρχουν πολλές αναφορές στην πρώτη τριλογία του Star Wars. Ξεκινώντας από τη βάση όπου γίνεται η ανάκριση, στον Yavin4.

Για να μην αναφέρουμε τα καταδρομικά της αυτοκρατορίας και το Death Star.

Δεν ξέρουμε ακόμα που λαμβάνει χώρα η ιστορία, αλλά υπάρχουν μερικά σταθερά σημεία της saga: πολλοί Stormtroopers και πολλή άμμος!

Και υπάρχουν επίσης πολλά ασυνήθιστα και απρόσμενα πράγματα. Όπως ο Forest Whitaker, ο οποίος εμφανίζεται σε μια παράξενη πανοπλία να κουτσαίνει λίγο. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το ρόλο του, αλλά εκείνοι που έχουν μελετήσει τα πάντα λένε ότι πρέπει να είναι ένας κυνηγός επικηρυγμένων.

Στη συνέχεια, το πιο περίεργο πράγμα για μια ταινία Star Wars: να δούμε ένα σαμουράι!

Tο μυστήριο μεγαλώνει βλέποντας έναν μαύρο trooper . Ποιος να είναι;

Φυσικά δεν λείπει ο Darth Vader που βλέπουμε για πολύ λίγο.

Πακέτα δράση, χάρη σε μια στρατιά AT-AT της Αυτοκρατορίας.

Και φυσικά η Erso, που αναμένουμε να ανακαλύψουμε ποια πραγματικά είναι…

H προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του «Rogue One: A Star Wars Story» στις αίθουσες είναι η 18η Δεκεμβρίου του 2016. Στη καρέκλα του σκηνοθέτη είναι ο Gareth Edwards, γραμμένη από τον Gary Whitta και Chris Weitz και πρωταγωνιστές τους Felicity Jones, Forest Whitaker, Diego Luna, Mads Mikkelsen και Alan Tudyk.

Αφήστε το σχόλιό σας