Θύελλα αντιδράσεων στο μουσικόφιλο κοινό ξεσήκωσε η αλλαγή ημερομηνίας και χώρου διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters

Η προκλητική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας DIDI MUSIC η οποία επιτάσσει την αλλαγή των σχεδίων για χιλιάδες κατόχους εισιτηρίου της (πρώην) μεγάλης συναυλίας του θρυλικού The Wall προκάλεσε την οργή σε σχεδόν όλους όσους σχεδίαζαν-σχεδιάζαμε να θαυμάσουμε από κοντά το έπος των Pink Floyd. Διαβάστε ένα κομμάτι της ανακοίνωσης:

Το βασικό στοιχείο  του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει  ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό.

Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο TERRA VIBE PARK στο 37ο ΧΙΛ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon” όσο και στο κοινό του.

Η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως  η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του Καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.

 

Με λίγα λόγια ένα στάδιο που έχει φιλοξενήσει συναυλίες των Pink Floyd, U2, Carlos Santana, Red Hot Chilli Peppers, AC/DC, Madonna, Ολυμπιακούς Αγώνες κ.α. είναι ανίκανο να φιλοξενήσει το The Wall και αντ’ αυτού, ο καλύτερος χώρος είναι το Terra Vibe!!!!!

Γιατί πολύ απλά δεν μας εξηγείτε πως δεν πωλήθηκαν εισιτήρια και με σκοπό την αποφυγή της διεξαγωγής αυτής της συναυλίας σε ένα άδειο ΟΑΚΑ, που θα σήμαινε σαφώς και την πιο αποτυχημένη συναυλία στην ιστορία του Roger Waters και των Pink Floyd, αλλά και την περικοπή εξόδων διότι το Terra Vibe είναι ιδιόκτητο και δεν θα πληρώσετε έτσι το αντίστοιχο ενοίκιο του ΟΑΚΑ καθιστά αυτή την επιλογή σας πιο βιώσιμη για την εταιρία μετά και το Rockwave FAILstival στο οποίο παρευρέθηκαν περισσότεροι security και μοντέλα διαφημιστικών εταιριών από ότι «πελάτες»;

  • Ποιός σας είπε ότι συμφωνούμε στην αλλαγή της ημερομηνίας; Υπάρχει κόσμος που έχει κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, κόσμος ο οποίος αγόρασε εισιτήριο λόγω του ότι είδε πως η συναυλία θα γινόταν Τετάρτη, άρα τον βόλευε για τις δουλειές του
  • Από που και ως που αναγκάζομαι να πληρώσω την άνεση του ΟΑΚΑ (εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και ΜΜΜ, άνετη είσοδος και έξοδος από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του) το ίδιο με την παρουσία μου στο Terra Vibe το οποίο απαιτεί πρόσθετα έξοδα (πούλμαν ή βενζίνες και διόδια) αλλά και περισσότερο χρόνο για να φτάσω και να αποχωρήσω από εκεί;
  • Προσωπικά δεν επιθυμώ να δω αυτή τη συναυλία στη Μαλακάσα. Την είδα πριν 2 χρόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ξέρω ότι είναι το ίδιο, αλλά με οδήγησε να αγοράσω εισιτήριο το εντυπωσιακό του να δω κάτι τέτοιο σε μέγεθος Ολυμπιακού Σταδίου.
  • Ποιός μου εγγυάται ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ ξανά περιμένοντας για ώρα έξω από τα 10/20 barcodes, όπως έγινε και στους Depeche Mode;
  • Στο τέλος τέλος, αγόρασα ένα προϊόν που πάνω του αναγράφεται 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – Ο.Α.Κ.Α. Αν δεν μπορείς να μου το προσφέρεις, δώσε μου πίσω τα λεφτά μου

Αν δεν υπάρξει λύση, το Hit Channel υπόσχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του να μην αναφερθεί ξανά σε συναυλία της εν λόγω διοργανώτριας εταιρίας με μοναδικό σκοπό την προστασία τους από πιθανές πλέον μελλοντικές ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού. Παραθέτουμε εδώ μία δημοσίευση για τη Γ.Γ. Καταναλωτή.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

Το TerraVibe Park χωρίζεται σε δύο Ζώνες. ΖΩΝΗ Α’ και ΖΩΝΗ Β’.

Στην ΖΩΝΗ Α΄ αντιστοιχούν τα εισιτήρια των 59 ευρώ.

Τα εισιτήρια PITCH A’ τοποθετούνται στην Ζώνη Α’ – PITCH A’ (Front of Stage) του Terra Vibe Park έχοντας άμεση επαφή με τον καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια των 59 ευρώ στις θύρες 7,8,11Α,25Β,27(PA-PB),29, τοποθετούνται σε VIP οριοθετημένο σημείο καθήμενων και ιδανική ορατότητα.

Ο χώρος των V.I.P. είναι εξοπλισμένος για την ειδική μεταχείριση τους με κεντρικό μπαρ και όλες τις ανέσεις.

Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Α’ έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 1 & 2 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Δυτική Πύλη(Παλαιά Πύλη) του Terra Vibe Park που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής οδού.

 

Τα εισιτήρια των 40 ευρώ και τα εισιτήρια των ανέργων  τοποθετούνται στην ΖΩΝΗ Β’ καθήμενων και όρθιων αντίστοιχα.

Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Β’ έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 3 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Ανατολική Πύλη τουTerra Vibe Park.

 

Τιμές Εισιτηρίων

 

ΖΩΝΗ Α’

ΖΩΝΗ Α’ – F.O.S. Εισιτήρια μπροστά στην σκηνή ανέρχονται στα 59 ευρώ

ΖΩΝΗ Α’ – VIP Εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα ανέρχονται 59 ευρώ

 

ΖΩΝΗ Β’

ΖΩΝΗ Β’ – Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ

ΖΩΝΗ Β’ – Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ.

Τα εισιτήρια της ΖΩΝΗΣ Β’ εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.

Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ λόγω της οικονοµικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, έχει καθιερώσει µειωµένα εισιτήρια για ανέργους σε ειδικές τιµές για τις συναυλίες που διοργανώνει. Για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας.

 

Σημεία Προπώλησης

Αθήνα

TICKETHOUSE S

Πανεπιστηµίου 42 (εντός της στοάς)

Αφήστε το σχόλιό σας