3 Ιουλίου 2012. Ο Roger Waters όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος τον Δεκέμβρη του 2011 στο Rolling Stone θα περιοδεύσει στην Ευρώπη το 2013. Η Αμερικανική περιοδεία σε ανοιχτά στάδια που πρώτοι σας είχαμε ανακοινώσει, τελειώνει στις 14 Ιουλίου στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε και μια εντελώς special συναυλία στις 21 Ιουλίου στο Quebec του Καναδά όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας θα παίξει και τραγούδια πέραν του «The Wall» album.

Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας  σε ανοιχτά στάδια, αυτό ήταν αρχικά σχεδιασμένο να γίνει μέσα στο 2012 μετά την Αμερικανική περιοδεία, αλλά ο ίδιος ο Roger αποφάσισει να το μεταφέρει το 2013 για να μην έχει την χρονική πίεση και για να ξεκουραστεί η μπάντα που είναι στο δρόμο από τα τέλη Γενάρη. Οι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες αναμένονται σε λίγες βδομάδες το αργότερο και αυτό που ακούσαμε είναι ότι κάποιες πόλεις που θα ανακοινωθούν ειδικά στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη δεν θα είναι και τόσο προφανείς, και δεν είχαν συμπεριληφθεί στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας. Όσον αφορά την Αθήνα, ήταν στο αρχικό σχεδιασμό που μιλούσε για Ευρωπαϊκή περιοδεία μέχρι το 2012. Ό,τι νεώτερο έχουμε να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε πρώτοι από το Hit Channel, όπως μάθατε και τις Αθηναϊκές συναυλίες στις 16 Απρίλη 2011.

 

Πριν μερικούς μήνες είχε γραφτεί και ελληνικά sites ότι ο Roger θα σταματήσει τις περιοδείες τον Ιούλιο στην Αμερική και ότι δεν θα ξαναβγεί στο δρόμο. Σας λέγαμε και τότε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει. Κάντε λίγες μέρες υπομονή.

Μέχρι τότε διαβάστε τις αποκλειστικές συνεντέυξεις πατώντας πάνω στα ονόματα από: Nick Mason (Pink Floyd, drums), Bob Ezrin (παραγωγός στα «The Wall», «Momentary Lapse of Reason» και «Division Bell» των Pink Floyd) και από τα μέλη της τωρινής μπάντας του Roger: Harry Waters (γιος του Roger, hammond), Dave Kilminster (κιθάρα), Snow White (κιθάρα, επίσης πρώην Thin Lizzy) και Robbie Wyckoff (τραουδάει τα φωνητικά μέρη του David Gilmour στην περιοδεία).

Αφήστε το σχόλιό σας