Ήρθε η ωρα της «σύνταξης» για τον θρύλο της rock;

Σε συνέντευξη του στο Classic Rock magazine ο Roger Waters, αποκάλυψε πως εξετάζει την πιθανότητα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά και το πέρας της φετινής περιοδείας του The Wall.

«Ίσως είναι το τελευταίο μου tour. Δεν είμαι ο καταπληκτικός τραγουδιστής ή διασκεδαστής, οπότε το concept είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να εμφανίζομαι μέχρι τα 90α μου γενέθλια. Από την άλλη πλευρά, αυξάνεται η φιλοδοξία να γράψω καινούρια μουσική».

Μεταξύ άλλων, όπως είναι λογικό, μίλησε και για την περιοδεία του The Wall το οποίο ταξιδεύει ανά τον κόσμο, σε ανοικτά στάδια και θα περάσει και από την Αθήνα στις 31 Ιουλίου: «Υπάρχουν ακόμη χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο, περιμένωντας τους πατέρες τους που δεν θα δουν ποτέ. Έχασα τον πατέρα μου στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήμουν μόνο 5 μηνών, αλλά οι πληγές είναι ακόμη εκεί. Σε αυτή τη νέα έκδοση του The Wall, το σόου επικεντρώνεται λιγότερο στην προσωπική μου απώλεια. Είμαι μεγαλύτερος τώρα, μπορώ να κρατήσω μεγαλύτερη απόσταση, οπότε τα τραγούδια αποκτούν μια πιο καθολική έννοια.»

Στα 70 του ο Waters παραμένει δυναμικός και μάλιστα πριν λίγες ημέρες μίλησε δημόσια υπέρ των Τούρκων διαδηλωτών. Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την συναυλία του The Wall στο ΟΑΚΑ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας