Οι Rock & Lace μετά το πρώτο τους ψηφιακό single “No Exception”, το οποίο εξελίχθηκε σε Radio Hit σε Καναδά, Αυστραλία και Γερμανία μας παρουσιάζουν το δεύτερο τους Digital Single, “Midnight Madness”!

Το «Midnight Madness» συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα στα δισκοπωλεία με τίτλο “Prey”.
Το συγκρότημα επιστρέφει δυναμικά και δείχνει πως έχει τα φόντα να καταφέρει να ξεχωρίσει!
Ένα single που θα απογειωθεί!

Ποιοι είναι οι Rock & Lace ;

Οι Rock & Lace, μία Ελληνική μπάντα με ξένο στίχο, ροκ ήχο, πολύ ενέργεια, φοβερές μελωδίες και εξαιρετική φωνή από την Αυστραλία, δημιουργήθηκαν το 2010 στα Τρίκαλα και μεταξύ των διασκευών που έπαιζαν, ξεκίνησαν να γράφουν και τη δική τους μουσική.

Οι δυναμικές εμφανίσεις τους και η ικανότητά να ξεσηκώνουν το κοινό τους οδήγησε να παίξουν με καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής σαν τους: Pavlov’s Dog, The Godfathers, Puressence και Craig Walker από τους Archive. Επίσης έχουν παίξει διπλά στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στους Domenica και άλλα γνωστά ονόματα του ελληνικού χώρου.

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έχουν δημιουργηθεί έχουν πάρει μέρος σε φεστιβάλ όπως το Hard Rock Rising της Αθηνάς, το Battle of the Bands της Θεσσαλονίκης, το Rocking Under The Rocks της Καλαμπάκας, το Fringe Festival της Αθήνας και έχουν ξεσηκώσει πολλές μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

Οι Rock & Lace είναι οι…
Φωνή: Gale Petrou
Ηλεκτρική Κιθάρα/φωνητικά: Μιλτιάδης Αργυρίου
Ηλεκτρική Κιθάρα: Βασίλης Σαμαράς
Μπάσο: Χρήστος Μπέλλος

Το νέο τους single κυκλοφορεί από τη FINAL TOUCH, την εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες!

Αφήστε το σχόλιό σας