Μετά το χτύπημα στο Μάντσεστερ η γερμανική Αστυνομία εκκένωσε το Nuernburgring Stadium φοβούμενη τρομοκρατική επίθεση στο Rock am Ring Festival

80.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το χώρο του Rock am Ring Festival στη Γερμανία την Παρασκευή, αφού η αστυνομία έλαβε μια «συγκεκριμένη» τρομοκρατική απειλή.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της διαθέτει «συγκεκριμένες αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Το κοινό καλέστηκε από τους οργανωτές να αποχωρήσει από το Nuernburgring Stadium και εκεί που θα περίμενες να επικρατήσει πανικός, όλα έγιναν ομαλά με τις πρώτες αναφορές να λένε ότι μερικοί fan τραγουδούσαν καθώς έβγαιναν από το στάδιο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγο αργότερα οι διοργανωτές του φεστιβάλ έλεγε:

«Λόγω τρομοκρατικής απειλής η Αστυνομία μας συμβούλευσε, να διακόψουμε τη διοργάνωση. Ζητάμε από τους επισκέπτες να αποχωρήσουν ήρεμα, κατευθυνόμενοι με τάξη προς τις εξόδους. Πρέπει να στηρίξουμε τις έρευνες της Αστυνομίας. Όλοι οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις από τα social media του Rock am Ring και το ραδιόφωνο. Ελπίζουμε ότι το φεστιβάλ θα συνεχιστεί αύριο. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας»

Machine Gun Kelly, System of a Down, Macklemore, Liam Gallagher και Sum 41 ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν προγραμματιστεί να παίξουν το τριήμερο φεστιβάλ, το οποίο ελπίζουμε να ξεκινήσει σήμερα Σάββατο.

Αφήστε το σχόλιό σας