Ανάμνησης γεμάτες συγκίνηση από τη Susan Williams

Επιστρέφουμε να μιλάμε τον Robin Williams και την τραγική αυτοκτονία του. Αφορμή η χήρα του ηθοποιού Susan Williams που σε μια συνέντευξή της γεμάτη συγκινήσεις στο People. Η Susan μιλάει για τον θάνατο του συζύγου της και ιδιαίτερα την ασθένεια που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, την άνοια σωματίων Lewy. «Δεν ήταν η κατάθλιψη που σκότωσε τον Robin».

Και ήταν η μάχη κατά αυτής της νόσου (άνοια που συνδέεται με το Alzheimer και το Parkinson και μεταξύ των διαφόρων επιπλοκών παρουσιάζει κινητικές διαταραχές και ψευδαισθήσεις) να οδηγήσει στην αυτοκτονία του ηθοποιού τον Αύγουστο του 2014: «Η κατάθλιψη ήταν μόνο ένα από … ας πούμε 50 συμπτώματα, και ήταν ένα από τα μικρότερα.»

Η Susan Williams πρόσθεσε ότι τα συμπτώματα της ασθένειας του Robin είχαν επιδεινωθεί λίγο πριν τον θάνατό του αλλά οι γιατροί ήταν σε θέση να το διαγνώσουν με βεβαιότητα μόνο μετά την αυτοψία.  Και ελπίζει  ότι αυτές οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν όσους υποφέρουν: «Πέρασα τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να βρω τι σκότωσε τον Robin, για να καταλάβουμε τι καταπολεμούσαμε και ένας γιατρός μου είπε: «Ο Robin ήξερε ότι έχανε τον έλεγχο του μυαλού του και ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι ‘αυτό».»

Τόσες πολλά οι συγκινήσεις για την Susan που θυμάται τον σύζυγό της Robin με τον οποίο ήταν παντρεμένοι από το 2011, και μια γλυκιά ανάμνηση της σχέσης τους: «Ήταν η καλύτερη ιστορία αγάπης που ονειρεύτηκα ποτέ.»

Robin Williams

Αφήστε το σχόλιό σας