Ο super star Robbie Williams τραγούδησε για το ελληνικό κοινό στο πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Το Rockwave Festival 2015 υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/06) στη σκηνή του Terra Vibe Park τον μοναδικό Robbie Williams στο μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς!

Η προσμονή του κόσμου και το πλήθος των εισιτηρίων που είχαν κρατηθεί κατέκλυσαν το συναυλιακό χώρο της Μαλακάσας σε βαθμό όπου εκτράπηκε μέχρι και η κυκλοφορία των οχημάτων στην παράπλευρη Εθνική Οδό!

Η παρουσία του Βρετανού pop star στη χώρα μας δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που επιφύλασσε στο μουσικόφιλο κοινό το γνωστό φεστιβάλ για τη συμπλήρωση τω 20 χρόνων του. Τη συναυλία άνοιξε η Ολλανδή Kovacs, η οποία έχει κάνει αίσθηση με το single της «My Love».

Ο Robbie Wiliams, ο καλλιτέχνης των απλησίαστων πλέον ρεκόρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ώστε να ικανοποιήσει τους περίπου 30.000 Έλληνες που έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά. Από ό,τι αποδεικνύεται, οι τελευταίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους με τον τραγουδιστή να το… ομολογεί στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

«Greece – what an experience. Unforgettable.  You were amazing x»

Στο αποκορύφωμα της συναυλίας, μέσα σε ένα άρτιο οπτικοακουστικό υπερθέαμα, ο Robbie Williams «υποσχέθηκε» στους παρευρισκόμενους να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα σε 18 μήνες! Θα τηρηθούν άραγε τα λεγόμενά του;

Αφήστε το σχόλιό σας