Γιατί ο Robbie Williams ζητάει συγγνώμη από τον κιθαρίστα των Led Zeppelin;

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,990ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
843ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Ο Robbie Williams προχωρά σε εκεχειρία με τον κιθαρίστα των Led Zeppelin, Jimmy Page. Θα έχει τέλος η διένεξή τους;

Φαίνεται ότι υπάρχει ύφεση στην πολυετή διαμάχη μεταξύ του Robbie Williams και του κιθαρίστα των Led Zeppelin, Jimmy Page.

Οι δύο πλούσιοι Βρετανοί άνδρες είναι γείτονες, αλλά διαξιφίζονται από το 2013, όταν ο Robert Williams μετακόμισε δίπλα στον Jimmy Page στο Δυτικό Λονδίνο. Ο Williams άρχισε σύντομα ανακατασκευές στο αρχοντικό του, δημιουργώντας θέμα στον Page. Ο τελευταίος υπέβαλε καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία αργότερα απορρίφθηκε.

Ο Robbie Williams συνέχισε την οικοδόμηση του σπιτιού, αλλά ισχυρίστηκε σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη τον Νοέμβριο ότι ο Jimmy Page τον κατασκοπεύει, αναζητώντας μία δικαιολογία για να εκτροχιάσει τα έργα: «Ο Jimmy κάθεται στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μας, τέσσερις ώρες κάθε φορά. Καταγράφει τους εργάτες για να δει αν κάνουν πολύ θόρυβο. Και επίσης, πριν από δύο εβδομάδες, οι οικοδόμοι ήρθαν και (ο Page) κοιμόταν στον κήπο του, περιμένοντας».

Στη συνέχεια, ο Robbie Williams υπέθεσε ότι η συμπεριφορά του Jimmy Page φάνηκε σαν απόδειξη «ψυχικής ασθένειας».

Το Μάιο, ο Jimmy Page πήρε εκδίκηση: Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 λιρών στην κατασκευαστική εταιρεία του Robbie Williams για “παραβίαση των κανονισμών για το θόρυβο” κατά τη διάρκεια των 20 μηνών που εργάστηκε για την κατασκευή.

Jimmy Page - Led Zeppelin - Hit Channel
Ο Jimmy Page, κιθαρίστας των Led Zeppelin.

Τώρα, ο Βρετανός superstar ζητά συγγνώμη για τις δηλώσεις του ότι ο Jimmy παρουσιάζει ενδείξεις «ψυχικής ασθένειας». Επίσης, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επικρίνει δριμύτατα τον Τύπο που δημοσιοποίησε τα σχόλιά του, καθώς και να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να «αφαιρέσουν» όλα τα απομεινάρια τους, εάν αυτό ήταν δυνατό:

“Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγνώμη στον Jimmy Page, το γείτονά μου, για τα σχόλιά μου που έγιναν πριν από τα Χριστούγεννα σχετικά με τα πρόσφατα οικοδομικά μου έργα, στα οποία παρομοίασα την εικαζόμενη συμπεριφορά εκ μέρους του με ψυχική ασθένεια.

Ο Jimmy Page μου έχει εξηγήσει ότι ορισμένοι συγκεκριμένοι πραγματικοί ισχυρισμοί που έκανα δεν ήταν στην πραγματικότητα αληθινοί και χαίρομαι που δέχομαι τι λέει. Καταλαβαίνω γιατί ο Jimmy Page θα βρει τα σχόλια μου προσβλητικά και ζητώ συγγνώμη για τυχόν κακό που προκάλεσαν σε αυτόν και την οικογένειά του ως αποτέλεσμα. Δεν σκόπευα τα σχόλιά μου -τα οποία, όσον με αφορά, έγιναν ιδιωτικά- να δημοσιευθούν ποτέ. Λυπάμαι που ο Τύπος συνέχισε να τα αναφέρει και ελπίζω ότι θα τα αφαιρέσει τώρα.”

 

Αφήστε το σχόλιό σας