Συναντήσεις του «που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τη συμβατική επιστήμη» θα αποκαλύψει στο φακό ο Robbie Williams.

Ο Robbie Williams θα μιλήσει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με τις «στενές επαφές τρίτου τύπου» που έχει βιώσει.

Ο 44χρονος τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο φακό του «Hunt For The Skinwalker», στο οποίο θα αναφερθεί στις εμπειρίες που είχε με… εξωγήινους.

Υπεύθυνος για τη δημιουργία του φιλμ είναι ο George Knapp, φίλος του Βρετανού τραγουδιστή και δημοσιογράφος του «Channel 8» στη Νεβάδα των ΗΠΑ, μαζί με τον Jeremy Corbell.

Το ντοκιμαντέρ θα ασχοληθεί με τα περίεργα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στο αγρόκτημα «Skinwalker Ranch» στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειων, όπως η εντόπιση ΑΤΙΑ στον ουρανό και ο ακρωτηριασμός βοοειδών.

Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι περιφέρονται στην περιοχή παράξενα πλάσματα που και τους έχει δοθεί το όνομα «skinwalkers».

«Ο Robbie είχε πολλές συναντήσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τη συμβατική επιστήμη και ήταν πάντα πολύ ανοιχτός γι’ αυτές», σχολιάζει στη βρετανική «Daily Star» μία πηγή.

«Όταν ο φίλος του George, του ζήτησε να συμμετάσχει στην ταινία του, συμφώνησε αμέσως, δεν ντρέπεται για τις πεποιθήσεις του», συνεχίζει.

Ο Robbie Williams ισχυρίζεται ότι είδε κάποτε ένα ΑΤΙΑ σε αρκετά κοντινή απόσταση.

«Έχω δει ένα (ΑΤΙΑ) ακριβώς από πάνω μου και είχα ένα μπαλάκι του τένις, θα μπορούσα να το χτυπήσω», έχει περιγράψει. «Δεν είχα κάνει χρήση καμίας ουσίας», έχει τονίσει.

Ο Michael Luckman, διευθυντής του Κέντρου Εξωγήινης Έρευνας της Νέας Υόρκης, θεωρεί ότι ο Robbie Williams έχει γίνει… βασικός διαμεσολαβητής της Γης στις επαφές με τους εξωγήινους.

«Καμία από τις εμπειρίες που έχω βιώσει δεν είναι στην ίδια κατηγορία με αυτό που φαίνεται ότι έχει δει ο Robbie», λέει ο Luckman. «Θα μπορούσε εύκολα να εξαφανιστεί και να επιστρέψει σαν εκπρόσωπος της φυλής τους (των εξωγήινων).»

Ο Robbie Williams «είναι η πρώτη διασημότητα που γνωρίζω ότι πραγματικά έβγαινε εκεί έξω και θα κυνηγούσε ενεργά εξωγήινες μορφές ζωής», πιστεύει ο Michael Luckman. «Είναι πολύ πιο πιθανό να έχει επαφή (με εξωγήινους), εξαιτίας του πού βρίσκεται πνευματικά, έχει φτάσει στο μέγιστο.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας