Στο παρελθόν, ο πρώην Take That είχε παλέψει με τη κατάθλιψη, τη κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών, για τα οποία μίλησε μέσω του «Come Undone», αλλά ποτέ όπως αυτή τη φορά που ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για ψυχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούν «για μια ζωή».

«Έχω μια ασθένεια στο κεφάλι μου που προσπαθεί να με σκοτώσει», αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες ο Robbie Williams, 44 ετών πια , μίλησε για πρώτη φορά στη Sun για τις ψυχικές διαταραχές τις οποίες πολεμά για μεγάλο χρονικό διάστημα, «μια ζωή – πρόσθεσε ο πρώην Take That – πέρασε στο τρενάκι του τρόμου». Συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον φίλο του George Michael, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία μόλις 53 ετών, ο αστέρας της ποπ δήλωσε: «Μου λείπει, εύχομαι να ήταν εδώ. Το 2016 ήταν ένα φριχτό έτος, πολλοί ήρωες εξαφανίστηκαν και συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι αθάνατος».

«Αυτή η ασθένεια μερικές φορές με συγκλονίζει, ενώ άλλες είναι ένα εργαλείο που με βοηθά ν’ ανεβώ στη σκηνή», είπε ο Robbie. «Μερικές φορές ζω στην ευδαιμονία μου και είναι υπέροχο, αλλά πιο συχνά είμαι άνθρωπος και πρέπει να αντιμετωπίσω τα προβλήματα».

«Βρέθηκα τόσες φορές κοντά στο θάνατο… και χάρη στον Θεό, πάντα τον προσπέρασα», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας την είδηση που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο, όταν μια εγκεφαλική ανωμαλία τον ανάγκασε να αναστείλει ορισμένες ημερομηνίες του «The Heavy Entertainment Show» για να νοσηλευτεί. «Η όλη εμπειρία με τρομοκρατεί πραγματικά. Είχα ήδη αντιμετωπίσει το σκοτάδι στο παρελθόν, αλλά τότε ήμουν 23, 27 και μετά 32. Μόλις περάσεις στον πλανήτη των 43, συνειδητοποιείς ότι ακόμα κι αν έχεις όλα όσα θα επιθυμείς, δεν είσαι ανίκητος».

Ήδη στο παρελθόν ο τραγουδιστής του «Come Undone» είχε πει μέσω της μουσικής του για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τις υπερβολές στα χρόνια των Take That και τη η δυσκολία στη διαχείριση του άγχους και του φόβου της σκηνής που συχνά τον οδήγησε στη κατάχρηση ουσιών τις οποίες έχουν ακολουθήσει αρκετές νοσηλείες αποτοξίνωσης ή καταθλιπτικές κρίσεις. Ποτέ όμως τόσο ανοιχτά όπως αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά ο Robbie Williams μίλησε ανοιχτά για τους δαίμονες του. Μια κίνηση που θυμίζει τις δηλώσεις του Πρίγκιπα Harry στη Daily Telegraph, όπου ο δεύτερος γιος της Lady Diana ομολόγησε ότι πάει για ψυχοθεραπεία εδώ και πολλά χρόνια για να πολεμήσει το τραύμα μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του.

Αφήστε το σχόλιό σας