Για δύο μεγάλα closing parties σας περιμένουν στην «Ακτή Πειραιώς» οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας και Γιάννης Ζουγανέλης.

Μετά από τέσσερις μήνες με sold out εμφανίσεις, το πιο επιτυχημένο και ξεχωριστό σχήμα ρίχνει αυλαία με δυο δυνατές παραστάσεις στην «Ακτή Πειραιώς».

Η παρέα των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα και Γιάννη Ζουγανέλη κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη και το χειροκρότημα του κόσμου που γέμιζε το αγαπημένο στέκι της «Ακτής Πειραιώς» και μαζί τους ταξίδευαν σε μαγικούς μουσικούς προορισμούς.

Με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες που αγγίζουν την ψυχή όλων, τις κλασσικές ερμηνείες αυτών των σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και την μεταξύ τους χημεία που ήταν σήμα κατατεθέν της μουσικής τους σύμπραξης.

Τέσσερις καλλιτέχνες με πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ των εμφανίσεώς τους, με κληρονομιά τους δίσκους και τα τραγούδια τους, παραστάσεις που έχουν αφήσει εποχή και που παρόλα αυτά παραμένουν πεισματικά «εραστές της τέχνης», έχοντας αυτήν την σπίθα της πρώτης φοράς.

Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής τους: η μακροχρόνια φιλία που τους ενώνει η οποία τους χαρίζει αυτή τη μοναδική οικειότητα κι άνεση στη σκηνή, τα αγαπημένα τραγούδια τους και το χιούμορ τους.

Μαζί με τους ταλαντούχους Μιρέλλα Πάχου, Steve Tesser και Φρόσω Στυλιανού κάνουν δύο μεγάλα closing parties το Σάββατο 3 και το Σάββατο 10 Μαρτίου!

Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Ζουγανέλης
έδωσαν το σύνθημα έναρξης στην «Ακτή Πειραιώς»

Δημήτρης Σταρόβας - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μιρέλα Πάχου - Ακτή Πειραιώς - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας