Άλλοι το λατρεύουν, άλλοι το έχουν κουραστεί. Το «Despacito» δημιουργεί ποικίλες αντιδράσεις, όπως συμβαίνει με τη Rita Ora.

Η Rita Ora έχει κουραστεί να ακούει το «Despacito».

Η Βρετανίδα το ομολόγισα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της σειράς του Billboard, «1 Has 2 Go», όπου της δόθηκαν διάφορες επιλογές τραγουδιών και έπρεπε να αποφασίσει να «κόψει» ένα συγκεκριμένο.

Έχοντας να διαλέξει μεταξύ του «Despacito» των Luis Fonsi και Daddy Yankee, του «Wild Thoughts» του DJ Khaled με τη Rihanna και του «Shape Of You» του Ed Sheeran, η Rita Ora έκανε μία επιλογή που προκάλεσε έκπληξη.

Είπε: «(Θα έκοβα) “Despacito”, αλλά μόνο επειδή το έχω ακούσει δέκα φορές. Το ακούω 20 εκατομμύρια φορές την ημέρα».

Εν τω μεταξύ, η Rita Ora αποκάλυψε ότι βρίσκει τραγούδι ως μία θεραπευτική διαδικασία. Παραδέχθηκε ότι ξόδεψε μεγάλο μέρος της ζωής της προσπαθώντας να μιμηθεί το «άθραυστο πνεύμα» της μητέρας της Vera, αλλά πιστεύει πλέον ότι δημιουργεί καλύτερη μουσική όταν εκθέτει τα δικά της τρωτά σημεία.

Η 26χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε: «Πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είμαι αυτός ο άθραυστος άνθρωπος, μόνο και μόνο επειδή η μητέρα μου είναι τόσο δυνατή και ως γυναίκα, πάντα σκεφτόμουν ότι πρέπει να είμαι έτσι. Συνειδητοποίησα στη δημιουργία τραγουδιών ότι όσο περισσότερο ανοίγεσαι είναι το καλύτερο για εσένα, είναι πραγματικά σαν θεραπεία.»

Η κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της Rita Ora καθυστερεί λόγω της μακράς δικαστικής διαμάχης με την προηγουμένη δισκογραφική εταιρεία της, τη Roc Nation. Αλλά είναι σίγουρη ότι έχει βρει μία λαμπρή οικογένεια στη νέα της ετικέτα, τη Warner.

«Η Warner ήταν μια λαμπρή οικογένεια για να είμαι μέλος και τώρα είμαι και οι φίλοι μου έχουν υπογράψει σε αυτή, ο Ed [Sheeran], η Charli [XCX]. Νομίζω ότι για εμένα ήταν ένα σπίτι χωρίς καν να το ξέρω», σχολίασε.

Δείτε επίσης: Η Rita Ora γυρίζει αντίστροφα
το χρόνο στο video clip του «Your Song»

Rita Ora - Your Song (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας