Η Rita Ora έχει αποκαλύψει γιατί η live εμφάνισή της στα Teen Choice Awards δεν έγινε ποτέ και μένουμε έκπληκτοι με τον λόγο.

Ο πρώην της βλέπτε, ο Calvin Harris αρνήθηκε να της άδεια για να τραγουδίσει στη σκηνή το «I Will Never Let You Down«, hit που έκαναν μαζί.

Σε μια συνέντευξη της στον Ryan Seacrest, η Rita εξήγησε καλύτερα τι συνέβη:

Εγώ έπρεπε να τραγουδήσω αλλά αυτός έγραψε και έκανε την παραγωγή του τραγουδιού- θέλω να πω, όμως έχει ένα απίστευτο ταλέντο. Έτσι, κατέχει τα δικαιώματα και πρέπει να εγκρίνει όλες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και δεν έχει εγκρίνει τα Teen Choice Awards.

Η Rita δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί έγινε αυτό. Αλλά παραδέχτηκε ότι δεν πρέπει να εκπλήσσεται ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά του Calvin. Αν ο π΄ροσφατος χωρισμός τους έχει να κάνει με την όλη ιστορία η τραγουδίστρια είπε «Θα πρέπει να τον ρωτήσετε«. Επίσης η Rita είπε ότι είναι πολύ πιο θυμωμένη για την απογοήτευση που έδωσε στους θαυμαστές της, παρά για την καριέρα της.

Το show θα ήταν υπέροχο. Επένδυσα τα δικά μου χρήματα για να κάνω την εμφάνιση, όπως κάνω πάντα. Έχω επενδύσει τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια!

Όλα όμως πήγαν στραβά. Η Rita όμως δεν απογοητεύεται και το ρίχνει και λίγο στη φιλοσοφία.

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, έτσι νομίζω

Αφήστε το σχόλιό σας