Ο μεγάλος τελικός του «Rising Star» καταφθάνει. Τι θα παρακολουθήσουμε;

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το μεγάλο Τελικό του «Rising Star» να καταφθάνει τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, στις 20:00, όπως πάντα στον ΑΝΤ1. Μαζί του θα φέρει αγωνία, ανεπανάληπτες στιγμές αλλά και μοναδικές μουσικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Το «Rising Star», το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό μουσικό talent show ήρθε στις οθόνες μας για να ανατρέψει τα τηλεοπτικά δεδομένα όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα και να μας προσφέρει μία ξεχωριστή ψυχαγωγική εμπειρία, βασισμένη στην υψηλή διαδραστικότητα και την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάστηκε ένα τόσο φαντασμαγορικό σκηνικό και ο περίφημος ψηφιακός «Τοίχος» προηγμένης τεχνολογίας. Την τεχνολογία ήρθε να συμπληρώσει η υψηλή διαδραστικότητα του «Rising Star» καθώς για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός του «Τοίχου» πρέπει να δράσει το κοινό.

Ο κόσμος όμως είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής του «Rising Star». Καθ’ όλη τη διάρκεια του μουσικού talent show, ψηφίζει live μέσω της πρωτοποριακής δωρεάν εφαρμογής «Rising Star Greece», δίνοντας τη δυνατότητα να ανεβεί ο «Τοίχος» και να περάσει ο αγαπημένος του παίχτης στην επόμενη φάση.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι ότι το «Rising Star» έδωσε τη δυνατότητα στις πιο ωραίες φωνές της Ελλάδας να ακουστούν και να αγαπηθούν από το κοινό.

Η διαδικασία του τελικού

Rising Star (logo) - Hit Channel

Και ενώ έχουμε μπει στο ρυθμό του μεγάλου Τελικού, με τα ανερχόμενα μουσικά αστέρια να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και να τα δώσουν όλα, ας δούμε τις μας επιφυλάσσει ο Τελικός.

Η έναρξη του Τελικού θα είναι διαφορετική από όλα τα προηγούμενα live. Ο κάθε κριτής θα παρουσιάζει διαδοχικά τον/τους φιναλίστ του, σε ένα απολαυστικό ντουέτο.

Στο κομμάτι της διαγωνιστικής φάσης του Τελικού, θα παρακολουθήσουμε τα έξι αστέρια (Έλενα Παναγιωτίδου, Σωτήρης Καρυστινός, Στέλιος Τσάκωνας, Κέλλυ Βουδούρη, Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος) που πέρασαν με επιτυχία τον Ημιτελικό, να διαγωνίζονται σε τρεις γύρους.

Στον πρώτο γύρο, οι έξι φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τραγούδι της επιλογής του coach τους. Όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους, περνάει αυτόματα στον τρίτο και τελευταίο γύρο.

Στο δεύτερο γύρο, οι πέντε διαγωνιζόμενοι τραγουδούν το αγαπημένο τους τραγούδι από όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο «Rising Star». Όποιος συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό περνάει στον τρίτο γύρο.

Στον τρίτο και τελευταίο γύρο, οι δύο φιναλίστ που πέρασαν με επιτυχία στους προηγούμενους γύρους ερμηνεύουν τραγούδι της επιλογής τους.

Ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ψήφους θα ανακηρυχτεί ο μεγάλος νικητής του ελληνικού «Rising Star» και θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music A.E. αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Οι εμφανίσεις

Ακόμη: Θα έχουμε εμφανίσεις έκπληξη από τους κριτές μας, μία εκ των οποίων είναι η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Είναι πια αργά» δια χειρός του συγκροτήματος ΜΕΛISSES.

Επιπλέον, στο stage του «Rising Star» υποδεχόμαστε τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει όλους με τις μεγάλες του επιτυχίες και να μετατρέψει το πλατό σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ο μεγάλος Τελικός του «Rising Star», έρχεται τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, στις 20:00 με πολλές εκπλήξεις και την ανάδειξη του «Rising Star» της Ελλάδας!

 

Αφήστε το σχόλιό σας