Μέσω… τιτανομαχίας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του «Rising Star»!

Ο μεγάλος τελικός του «Rising Star» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου. Μαζί του έφερε αγωνία, ανεπανάληπτες στιγμές αλλά και μοναδικές μουσικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Ο κόσμος ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής του «Rising Star». Καθ’ όλη τη διάρκεια του μουσικού talent show, ψήφιζε live μέσω της πρωτοποριακής δωρεάν εφαρμογής «Rising Star Greece», δίνοντας τη δυνατότητα να ανεβεί ο «Τοίχος» και να περάσει ο αγαπημένος του παίχτης στην επόμενη φάση.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι το «Rising Star» έδωσε τη δυνατότητα στις πιο ωραίες φωνές της Ελλάδας να ακουστούν και να αγαπηθούν από το κοινό.

Η διαδικασία του τελικού

Χρήστος Μάστορας (Μέλισσες) - Αντώνης Ρέμος - Δέσποινα Βανδή - Κώστας Μακεδόνας - Rising Star Greece - Hit Channel

Στο μεγάλο τελικό τα ανερχόμενα μουσικά αστέρια διεκδίκησαν τον τίτλο του νικητή και τα έδωσαν όλα.

Η έναρξη του τελικού ήταν διαφορετική από όλα τα προηγούμενα live. Ο κάθε κριτής, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Χρήστος Μάστορας, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, παρουσίασε διαδοχικά τον/τους φιναλίστ του, σε ένα απολαυστικό ντουέτο.

Στο κομμάτι της διαγωνιστικής φάσης του τελικού, παρακολουθήσαμε τα έξι αστέρια που πέρασαν με επιτυχία από τον Ημιτελικό, οι οποίοι ήταν οι Έλενα Παναγιωτίδου, Σωτήρης Καρυστινός, Στέλιος Τσάκωνας, Κέλλυ Βουδούρη, Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος, να διαγωνίζονται σε τρεις γύρους.

Στον πρώτο γύρο, οι έξι φιναλίστ ερμήνευσαν τραγούδι της επιλογής του coach τους. Όποιος συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους, πέρασε αυτόματα στον τρίτο και τελευταίο γύρο. Αυτός ήταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Στο δεύτερο γύρο, οι πέντε διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν το αγαπημένο τους τραγούδι από όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο «Rising Star». Όποιος συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό περνάει στον τρίτο γύρο. Αυτός ήταν ο Σωτήρης Καρυστινός.

Στον τρίτο και τελευταίο γύρο, οι δύο φιναλίστ που πέρασαν με επιτυχία στους προηγούμενους γύρους ερμήνευσαν τραγούδι της επιλογής τους.

Οι εμφανίσεις

Ακόμη είχαμε εμφανίσεις έκπληξη από τους κριτές, μία εκ των οποίων ήταν η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Είναι Πια Αργά» δια χειρός του συγκροτήματος ΜΕΛISSES.

Επιπλέον, το stage του «Rising Star» υποδέχτηκε τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη που μας ξεσήκωσε όλους με τις μεγάλες του επιτυχίες, μετατρέποντας το πλατό σε ένα μεγάλο πάρτι. Ο Γιώργος Σαμπάνης έκλεισε την εμφάνισή του συγκινητικά, με το «Θες» του Δημήτρη Μητροπάνου, αφού ο τελικός συνέπεσε με την ημερομηνία θανάτου του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Ευχάριστη στιγμή όταν μοιράστηκαν τη σκηνή σε ντουέτα μεταξύ τους οι τέσσερις κριτές, σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, αλλά και όλοι μαζί.

Ο μεγάλος νικητής

Ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ψήφους ανακηρύχθηκε μεγάλος νικητής του ελληνικού «Rising Star», λαμβάνοντας δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Ο Σωτήρης Καρυστινός και ο Γιάννης Ξανθόπουλος αναμετρήθηκαν σε μία… τιτανομαχία. Έπειτα από την κρίση του κοινού, οι δύο φιναλίστ συγκέντρωσαν το ίδιο ποσοστό, 72%. Τελικά, σε επίπεδο δεκαδικών ψηφίων, μεγάλος νικητής του «Rising Star» αναδείχθηκε ο Γιάννης Ξανθόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα!

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του τελικού στην ακόλουθη λίστα:

 

Αφήστε το σχόλιό σας