Παγκόσμιο κίνημα «Ειρήνης & Αγάπης» θα είναι τα γενέθλια του Ringo Starr, τηρώντας την παράδοση που έχει θεσπιστεί την τελευταία δεκαετία.

Ο Ringo Starr, ο ντράμερ των θρυλικών Beatles, απευθύνει πρόσκληση στο κοινό σε έναν ιδιαίτερο εορτασμό των γενεθλίων του που θα είναι κάλεσμα «Ειρήνης & Αγάπης».

Στις 7 Ιουλίου, ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα συμπληρώσει το 77ο έτος της ηλικίας του και θα βρεθεί στον πύργο της Capitol Records στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η ομώνυμη δισκογραφική εταιρεία η οποία διένεμε στις Ηνωμένες Πολιτείες με το σήμα της το υλικό των Beatles .

Ο Ringo Starr -κατά κόσμον Richard Starkey- προσκαλεί οποιονδήποτε οπουδήποτε να σκεφτεί, να πει ή να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο το μήνυμα #PeaceandLove το απόγευμα της τοπικής ώρας του καθενός, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα «Ειρήνης & Αγάπης» που θα μετακινηθεί και θα καταλάβει ολόκληρο τον πλανήτη, ξεκινώντας από το απόγευμα στη Νέα Ζηλανδία και τελειώνοντας το απόγευμα στη Χαβάη.

Όσοι κατοικούν στο Λος Άντζελες ή οπουδήποτε κοντά είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν ζωντανά τη γιορτή, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν μέσα από τη σελίδα της Capitol Records στο Facebook: facebook.com/CapitolRecords.

Ο εορτασμός των γενεθλίων «Ειρήνης & Αγάπης» ήταν μία ιδέα που «γεννήθηκε» το 2008, όταν ο Ringo Starr ρωτήθηκε σε μία συνέντευξη τι θα ήθελε για τα γενέθλιά του και εκείνος απάντησε: «Περισσότερη ειρήνη και αγάπη». Εκείνη η στιγμή σηματοδότησε την έναρξη μίας ετήσιας παράδοσης. «Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να γιορτάσω τα γενέθλιά μου ή να ζητήσω ένα καλύτερο δώρο, από ό,τι την ειρήνη και την αγάπη. Πόσο σπουδαίο είναι που αυτή η ιδέα συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξαπλώνεται. Ευχαριστώ όλους όσους την υποστηρίζουν. Ειρήνη & Αγάπη, Ringo.», σχολιάζει το πρώην «σκαθάρι».

Υπενθύμιση προς όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν: Δε χρειάζεται να πάτε πουθενά ή να πείτε οτιδήποτε. Μπορείτε απλά να σκεφτείτε για «Ειρήνη & Αγάπη» οπουδήποτε είστε, στη δουλειά για παράδειγμα ή εάν είστε απασχολημένοι. Ακόμα και έτσι συνεισφέρετε στο κίνημα του «Peace & Love».

Δείτε επίσης: Επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια
του «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» των The Beatles

The Beatles - Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band (Anniversary Edition) - FEATURED - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας