Μία ξέφρενη βραδιά γεμάτη λάμψη και διασκέδαση ήταν τα γενέθλια της Rihanna.

Η Rihanna γιόρτασε τα τριακοστά γενέθλιά της όπως αρμόζει σε μία super star.

Η διάσημη τραγουδίστρια εισήλθε στην τρίτη δεκαετία της ζωής της στις 20 Φεβρουαρίου με ένα πολυδάπανο πάρτι που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, παρουσία πολλών φίλων, συνεργατών και της οικογένειάς της.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ένα δείπνο στο εστιατόριο «The Grill» του Μανχάταν και στην πορεία, η Rihanna έδωσε συνέχεια στη μεγάλη βραδιά με ένα ξέφρενο πάρτι στο «Pool Restaurant», όπου οι πανάκριβες σαμπάνιες έρεαν άφθονες στα τραπέζια των προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων ο Leonardo DiCaprio και η Paris Hilton.

Το δώρο στην τριαντάχρονη πια «RiRi» ήταν μία εμφάνιση – έκπληξη από τη μοναδική Toni Braxton, τραγουδίστρια του κλασικού «Un-Break Heart».

«Επιτέλους συνάντησα την αγαπημένη μου», έγραψε η αστέρας από το Μπαρμπάντος σε μία φωτογραφία που κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα. «Σε ευχαριστώ που έκανες τη νύχτα μου τόσο ξεχωριστή. Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ που έδειχνες τόσο καλή στο πάρτι μου», πρόσθεσε με χιούμορ η Rihanna παρότι ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

«Η πιο τεράστια βραδιά από όλες! Περιτριγυρισμένη από τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο», τόνισε σε άλλη μία φωτογραφία από το πάρτι.

«Τα 30 είναι ήδη η αγαπημένη μου εποχή», ξεκαθάρισε.

Εν τω μεταξύ, η Rihanna είχε ξεκινήσει την ημέρα των γενεθλίων της (20/02) με ένα τρυφερό αφιέρωμα προς τη μητέρα της.

 

«Πριν 10.958 ημέρες η Monica Fenty έγινε μητέρα για πρώτη φορά με τη μοναδική κόρη της! Σήμερα είναι τόσο τα γενέθλιά σου όσο είναι και τα δικά μου! Σε αγαπάω μαμά! Σε ευχαριστώ που με κουβάλησες, με γέννησες, με μεγάλωσες, με υποστήριξες, με δίδαξες και με αγάπησες άνευ όρων», ανέφερε.

«Η γυναίκα που είμαι σήμερα υπάρχει χάρη σε όλα είσαι εσύ! Ευχαριστώ το Θεό που διάλεξε τέλεια να είσαι μητέρα μου όταν έστειλε το πνεύμα μου σε ένα! Είσαι η καλύτερη! Σε ευχαριστώ», συμπλήρωσε.

Η Rihanna έγινε τριάντα:
Οι 18 κομβικές επιτυχίες στην καριέρα της

Rihanna - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας