Πού δίνει το χρίσμα η Rihanna;

-

Η Rihanna στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Η Rihanna, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, φιλάνθρωπος, blogger και είδωλο, αξιοποίησε την τεράστια πλατφόρμα της στο Instagram για να μιλήσει απευθείας με τους ψηφοφόρους τής Φλόριντα πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε ανάρτησή της, στήριξε τον Andrew Gillum, δήμαρχο του Ταλαχάσι και υποψήφιο των Δημοκρατικών και ενθάρρυνε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «ναι» για να αποκαταστήσουν τα δικαιώματα ψήφου σε πολίτες που έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης.

«Έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία σε αυτές τις εκλογές. Οι ΗΠΑ είχαν μόνο τέσσερις μαύρους κυβερνήτες σε ολόκληρη την ιστορία τους και μπορούμε να βοηθήσουμε να κάνουμε τον Andrew Gillum τον επόμενο κυβερνήτη στη Φλόριντα», έγραψε.

Ο Gillum είναι ένας από τους δύο μαύρους Αμερικανούς που είναι υποψήφιοι κυβερνήτες στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Η Stacey Abrams είναι υποψήφια στην Georgia.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

«Εάν έχετε κουραστεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε σημαντικοί στην πολιτική διαδικασία να γνωρίζετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε έναν υποψήφιο είναι να βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει κρίσιμα ζητήματα», συνέχισε η Rihanna.

«Όπως να μπορούν οι εργαζόμενοι να ζήσουν με τον κατώτατο μισθό, να πληρώνονται οι δάσκαλοι με βάση την αξία τους, να διασφαλιστεί η μεταρρύθμιση στο δικαστικό σύστημα, να γίνει σωστή η υγειονομική περίθαλψη και να καταργηθεί ο νόμος “Stand Your Ground”.»

Ο  αμφιλεγόμενος νόμος «Stand Your Ground» της Πολιτείας της Φλόριντα προβλέπει ότι όποιος φοβάται για τη ζωή του μπορεί να προσφύγει ακόμη και σε θανάσιμη βία για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Η Rihanna μιλάει δημόσια όταν πρόκειται για ζητήματα και ανθρώπους που την ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απορρίψει την πρόταση να εμφανιστεί στο ημίχρονο του «Super Bowl» του 2019 σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Colin Kaepernick, super star του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος λόγω της πολιτικής στάσης του βρίσκεται χωρίς ομάδα στο NFL.

Επίσης, τον Ιούλιο του 2017, συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron για να συζητήσει τις πρωτοβουλίες της για την εκπαίδευση νεαρών κοριτσιών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας