Ανάμεσα από 500 τραγούδια κλήθηκε να επιλέξει η Rihanna για το νέο dancehall άλμπουμ της.

Το 2018 ίσως είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη επάνοδο της Rihanna στη δισκογραφία.

Δυόμισι χρόνια μετά το όγδοο άλμπουμ της, το τριπλά πλατινένιο και υποψήφιο για βραβείο Grammy «ANTI» που εξερεύνησε hip-hop και R&B πεδία, η 30χρονη τραγουδίστρια αλλάζει ξανά ηχητική κατεύθυνση και όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό, έχει προσανατολιστεί προς τη ρέγκε μουσική, αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες της από την Καραϊβική.

Ωστόσο διαδίδονται σενάρια ότι ηχογραφεί δύο διαφορετικά άλμπουμ, με το δεύτερο κλίνει προς την pop.

Το «Rolling Stone» δημοσιεύει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όσα θα πρέπει να περιμένουμε από τη «RiRi».

H Rihanna φαίνεται ότι προετοιμάζει το συγκεκριμένο εγχείρημα για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο και λέγεται ότι έχει συγκεντρώσει σχεδόν 500 τραγούδια. Ο τελικός στόχος είναι να επιλεχθούν μόνο δέκα τραγούδια, με τα οποία θα υλοποιηθεί ο επόμενος δίσκος της διάσημης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με μία πηγή, η Rihanna έχει επιστρατεύσει «κάθε καλλιτέχνη, κάθε παραγωγό και κάθε τραγουδοποιό στην Τζαμάικα ή με τζαμαϊκανή καταγωγή», μεταξύ των οποίων φημολογείται ότι είναι οι R. City, Stephen «Di Genius» McGregor, Tyshane «Beam» Thompson, αλλά και οι καλλιτέχνες Kranium και Chronixx.

Το επιτελείο της τραγουδίστριας έχει ήδη καταλήξει σε οχτώ τραγούδια, όμως η δισκογραφική εταιρεία της «ζητά ακόμα τραγούδια».

Παρότι δεν υπάρχει καμία επίσημη είδηση για τη νέα δισκογραφική δουλειά της Rihanna, η μουσική βιομηχανία έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για το… ωστικό κύμα που θα προκαλέσει.

Όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα στο παρελθόν, η Rihanna διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να διαμορφώνει τον ήχο της pop μουσικής και κανείς δε θέλει να βρεθεί στο διάβα της, όταν κυκλοφορήσει τα νέα τραγούδια της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας