Έχοντας κεντρίσει με το μπλε των χρώμα των μαλλιών της, η Rihanna συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα με την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση.

Η Rihanna παρευρέθηκε στην πιο αγαπημένη της εκδήλωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς: Το «Crop Over Festival».

Μετά την αποκάλυψη της τιρκουάζ απόχρωσης των μαλλιών της το Σαββατοκύριακο, η 29χρονη τραγουδίστρια πέταξε έως την ιδιαίτερη πατρίδας της, το Μπαρμπάντος, για να συμμετάσχει στο καρναβάλι του «Kadooment».

Έχοντας μπει στο πνεύμα, η Rihanna φόρεσε ένα μπικίνι με κοσμήματα ένα σουτιέν σουτιέν, προσθέτοντας υπέροχη μία αίσθηση με φανταχτερά φτερά.

Το «Crop Over Festival» είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός στο Μπαρμπάντος. Διεξάγεται σε μία ολόκληρη σεζόν που αρχίζει από το Μάιο και τελειώνει την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου, ημέρα γνωστή ως «Kadooment Day». Ο εορτασμός ολοκληρώνεται με μια παρέλαση κατά μήκος της εθνικής οδού «Spring Garden» στην πρωτεύουσα της χώρας, το Bridgetown.

Τα διακοσμημένα μπικίνι είναι η καθιερωμένη ενδυμασία για τη μεταμφίεση στο καρναβάλι και τα τελευταία χρόνια η Rihanna ελκύει την προσοχή του κόσμου.

Από το 2011 έως το 2014, η Rihanna ήταν πρεσβευτής τουρισμού στην πατρίδα της. «Το Μπαρμπάντος είναι ένας τόπος όπως κανένας άλλος και ένας από τους λόγους γι’ αυτό είναι το πνεύμα και η εθνική υπερηφάνεια του λαού μας», έχει δηλώσει. «Θέλω ο κάθε επισκέπτης σε αυτό το πανέμορφο νησί να βιώνει αυτό που κάνει τον προορισμό αυτό διαφορετικό από όλους τους άλλους και αυτό είναι το πνεύμα και η ζεστασιά των κατοίκων του Μπαρμπάντος», είχε προσθέσει.

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, η Rihanna χόρεψε επάνω σε μία πλατφόρμα, μπροστά σε 40.000 θεατές που παρακολουθούσαν την παρέλαση. Οι αντίστοιχες φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστέρας της μουσικής στο Instagram έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια likes η καθεμία, προκαλώντας παραλήρημα στο διαδίκτυο!

1. Φωτογραφίες

2. Φωτογραφίες

View this post on Instagram

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

3. Φωτογραφίες

https://twitter.com/fentyy/status/894620709078609920

4. Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας