Συναγερμός! Θα συνεργαστεί η Rihanna με τον Pharrell Williams;

Ο Pharrell Williams ίσως είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως ένα ολοκαίνουριο single που θα συμμετέχει η Rihanna.

Και με το «λίαν συντόμως» εννοούμε… αύριο, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ο παραγωγός χρησιμοποίησε το Twitter για να προειδοποιήσει – ενημερώσει το κοινό με ένα αινιγματικό μήνυμα: «Συντονιστείτε στο “Beats1” αύριο στις 9:00 π.μ. (ώρα Αμερικής) / το μεσημέρι (ώρα Ευρώπης).»

Το «Beats» είναι το ραδιόφωνο της Apple Music, στο οποίο συνηθίζεται να πραγματοποιείται η πρώτη μετάδοση πάρα πολλών ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Ένα στέλεχος του iTunes, η Doro Daenerys, πρόσθεσε περισσότερο μυστήριο με την ακόλουθη δημοσίευση στο Twitter, η οποία διαγράφηκε στη συνέχεια:

«Μόλις άκουσα ένα νέο NERD τραγούδι με τη Rihanna. “Ραπ-άρει”.»

Pharrell Williams - NERD - Rihanna - Twitter - Hit Channel

Οι «N*E*R*D» (ακρωνύμιο του «No-one Every Really Dies»), για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα αμερικανικό funk – rock συγκρότημα, όπου είναι μέλος ο Pharrell Williams μαζί με τους Chad Hugo και Shay Haley.

Η φήμη περί μουσικής συνάντησης της Rihanna με τον Pharrell Williams διαδίδεται έντονα τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις τάξεις του κοινού της 29χρονης τραγουδίστριας.

Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι η ιστοσελίδα «RihannaDaily», η οποία έχει επαφή με την ομάδα της «RiRi», δημοσίευσε πριν λίγο τρεις φωτογραφίες της μαζί με τον Pharrell Williams;

https://twitter.com/RihannaDaily/status/925397596901953538

Μία συνεργασία ανάμεσα στη Rihanna και στον Pharrell Williams φαντάζει ιδανικό σενάριο και δημιουργεί την απορία γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί πότε μέχρι σήμερα.

Θα συμβεί τις επόμενες ώρες;

Είμαστε σε επιφυλακή και περιμένουμε με αγωνία να το ανακαλύψουμε!

Το τραγούδι της Rihanna και των N.E.R.D. κυκλοφόρησε!
Ακούστε το εδώ!

NERD ft Rihanna - Lemon (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας