Το όνομα της Rihanna θα δοθεί και θα κοσμήσει ένα δρόμο στη γενέτειρά της.

Η νήσος του Μπαρμπάντος είναι πολύ υπερήφανη για το πιο επιφανές τέκνο της, τη Rihanna.

Απόδειξη είναι το γεγονός ότι η χώρα θα τιμήσει τη διάσημη τραγουδίστρια, δίνοντας το όνομά της σε έναν κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, της πόλης του Bridgetown.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Nation News», ο Υπουργός Τουρισμού του Μπαρμπάντος δήλωσε για τη συγκεκριμένη ενέργεια σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η Κυβέρνηση του Μπαρμπάντος θα αλλάξει επισήμως την ημέρα της Ανεξαρτησίας, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, το όνομα του “Westbury New Road” που βρίσκεται στο St. Michael σε “Rihanna Drive”, προς τιμή της super star από το Μπαρμπάντος, την κ. Robyn Rihanna Fenty, που μεγάλωσε στο “Westbury New Road”.»

Ο Πρωθυπουργός του Μπαρμπάντος, ο Freundel Stuart και η 29χρονη τραγουδίστρια είναι προγραμματισμένο να παρουσιάσουν τη νέα σήμανση του δρόμου σε μία τελετή δύο ωρών που θα λάβει μέρος στο Westbury New Road κατά τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο, στις 30 Νοεμβρίου.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τη Rihanna να ξεναγεί την Oprah Winfrey στoυς δρόμους και το σπίτι όπου μεγάλωσε στο νησί της Καραϊβικής, προ πενταετίας.

Δείτε επίσης: Έρχεται καινούριο άλμπουμ;
Η Rihanna υπόσχεται ανακοινώσεις για το 2018

Rihanna - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας