Ως μετενσάρκωση της σπουδαίας βασίλισσας της Αιγύπτου, της Νερφερτίτης, εμφανίζεται η Rihanna στο εξώφυλλο της αραβικής «Vogue».

Η Rihanna είναι η βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και της μόδας, εντός του συγκεκριμένο τομέα που δραστηριοποιείται κατά βάση.

Η 29χρονη τραγουδίστρια φιλοξενείται στο τεύχος Νοεμβρίου της αραβικής έκδοσης του «Vogue» και φωτογραφίζεται ως η εμβληματική βασίλισσα της Αιγύπτου, Νεφερτίτη.

«Απλά εμβληματική. Αυτό το Νοέμβριο η @badgirlriri αποτίει φόρο τιμής στη Βασίλισσα Νεφερτίτη», έγραψε η αραβική «Vogue» στο Instagram. Τη φωτογράφιση πραγματοποίησε ο φημισμένος Αμερικανός φωτογράφος Greg Kadel.

Rihanna - Vogue Arabia - November 2017 - Hit Channel

Η Rihanna, που έχει ένα τατουάζ της Νεφερτίτης στην αριστερή πλευρά του κορμού της, δημοσίευσε παρομοίως μία φωτογραφία από το λαμπερή φωτογράφιση, όπου φορούσε ένα -ειδικά κατασκευασμένο για την περίσταση μπλε στέμμα, ένα μεταλλιζέ φόρεμα και ένα μπλε παλτό.

Η Νεφερτίτη κυβέρνησε την Αίγυπτο με τον σύζυγό της, Φαραώ Ακενατών, από το 1353 έως το 1336 π.Χ. Είναι γνωστή για τη ζωγραφισμένη σε ψαμμίτη προτομή της, η οποία ανακαλύφθηκε ξανά το 1913 και έγινε παγκόσμιο σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς και δύναμης. Το όνομά της σημαίνει «η όμορφη έχει έρθει».

«Η Rihanna είναι η σύγχρονη βασίλισσα Νεφερτίτη: Δυναμική, έξυπνη, εξαιρετικά όμορφη, πρωτοποριακή και επαναστατική», ανέφερε στο «Rafinery 29» η Anya Ziourova, η οποία επιμελήθηκε το στιλ της «RiRi» για τη φωτογράφιση.

«Ήθελα κάτι που δεν είχε γίνει με τη Rihanna ποτέ πριν, παρόλο που και κάνει τολμηρές, εκπληκτικές επιλογές μόδας. Ήθελα να βρω κάτι ιδιαίτερο και ήταν σημαντικό για την ιδέα να ταιριάζει στην αγορά της Μέσης Ανατολής», συνέχισε.

Rihanna - Vogue Arabia - November 2017 - Hit Channel

«Αφιερώνουμε το τεύχος στις δυνατές και δυναμικές γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο», ξεκινά ο αρχισυντάκτης της αραβικής «Vogue», Manuel Arnaut, στο κείμενό του.

«Η Rihanna, η πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου μας, είναι μία από αυτές. Δεν είναι μόνο ένα από τα πιο επιτυχημένα pop icons, διαμορφώνοντας τη βιομηχανία ψυχαγωγίας με τις δυναμικές μελωδίες της και τη μοναδική αίσθηση του στιλ, είναι επίσης υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας», πρόσθεσε.

Η Rihanna ακολουθεί τα βήματα πρωτοποριακών γυναικών που έχουν φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο της αραβικής «Vogue», όπως οι Gigi Hadid, Halima Aden, Bella Hadid και το ειδικό τεύχος του Οκτωβρίου με τέσσερα κορυφαία αραβικά μοντέλα: Τις Afef Jnifen, Farida Khelfa, Kenza Fourati και Hanaa Ben Abdesslem.

Rihanna - Vogue Arabia - November 2017 - Hit Channel

Διαβάστε ακόμα:
Τα καινούρια τραγούδια της Rihanna είναι «τρελά»

Rihanna - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας