Το επιτυχημένο remix στο «Love On The Brain» της Rihanna «ντύνει» με εικόνα ο Don Diablo.

Ο Don Diablo παίρνει στα χέρια του το «Love On The Brain» της Rihanna για να κάνει πραγματικότητα ένα μοναδικό remix που αποκτά και εικόνα.

Το «Love On The Brain» είναι το τέταρτο διαδοχικά single μέσα από το τελευταίο άλμπουμ της «RiRi» με γενικό τίτλο «ANTI».

Το «ANTI» κυκλοφόρησε από τις Westbury Road / Roc Nation / Universal τον Ιανουάριο του 2016, έχοντας πάρει μία ολιγόμηνη αναβολή για να μη συμπέσει με το σαρωτικό τυφώνα του «25» από την Adele. Οι κριτικές που αποκόμισε το άλμπουμ ήταν εν γένει θετικές, θεωρώντας ότι κινείται σε αρκετά πειραματικό έως και αντιεμπορικό επίπεδο.

Ο τελευταίος χαρακτηρισμός διαψεύστηκε αφού επιτυχίες που έχει χαρίσει το «ΑΝΤΙ» έως τώρα είναι – αν μη τι άλλο – το πολυσυζητημένο ντουέτο με τον Drake στο «Work», το «Kiss It Better» και το «Needed Me». Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο τα ηνία έχουν παραδοθεί στο «Love On The Brain», ένα τραγούδι που έχει αντλήσει έμπνευση από τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Με το «Love On The Brain», μάλιστα, η Rihanna κατέγραψε ένα νούμερο που συνιστά ιστορική επίδοση.

Δείτε επίσης: Η Rihanna σημειώνει
μία ιστορική επίδοση στην καριέρα της

Επιπλέον, το «ANTI» συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Grammy, στις κατηγορίες της Ηχογράφησης της Χρονιάς, του Καλύτερου Pop Ντουέτου, της Καλύτερης R&B εκτέλεσης, του Καλύτερου R&B τραγουδιού, του Καλύτερου Σύγχρονου Urban Album και της Καλύτερης Συσκευασίας.

Ο Ολλανδός DJ, παραγωγός και τραγουδιστής Don Diablo, τον οποίο κατέταξε το DJ Magazine ανάμεσα στους 15 καλύτερους DJs του 2016, αναλαμβάνει το remix του «Love On The Brain» για να του μεταδώσει τον dance – electronic ήχο του και το εκλεκτικό στιλ του.

Το video clip, όπου παρακολουθούμε πλάνα από τις συμμετοχές του DJ σε μεγάλα φεστιβάλ, έγινε για να εορταστούν κατάλληλα οι δέκα εκατομμύρια αναπαραγωγές του remix στο Spotify.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Love On The Brain» αρχίζει να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη άνοδο στην Ελλάδα, καθώς μόλις εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart.

 

Αφήστε το σχόλιό σας