Οι μοναδικές εμφανίσεις της Rihanna στα MTV VMA δημοσιεύθηκαν και επίσημα!

Τα εφετινά MTV VMA ήταν αφιερωμένα στη Rihanna.

Η τραγουδίστρια από τα Barbados είχε τη μέγιστη τιμή να παραλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα της το Vanguard Award, ή όπως είναι η ολοκληρωμένη ονομασία του το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard».

Πρόκειται για ένα τιμητικό βραβείο που απονέμεται στους καλλιτέχνες που έχουν επηρεάσει βαθιά την κουλτούρα του MTV. Χαρακτηριστικά, από το 1984 έχει δοθεί σε ονόματα όπως οι The Beatles, David Bowie, Michael Jackson, George Michael, Madonna, The Rolling Stones και αρκετοί ακόμη.

Το βραβείο, μάλιστα, παρέδωσε στη «RiRi» ο Drake με ένα τρυφερό λόγο για τη μακρά φιλία που τους συνδέει από τα 22 του έτη.

Εκτός αυτών, η Rihanna είχε άλλες 5 υποψηφιότητες σε 4 κατηγορίες, με τη συνεργασία της με τον Calvin Harris στο «This Is What You Came For« να αναδεικνύεται ως το Best Male Video.

Η λίστα των νικητών των MTV VMA 2016!

Τα live acts

Στα MTV VMA 2016, που διεξήχθησαν στη Νέα Υόρκη στις 28 Αυγούστου, η αστέρας της διεθνούς pop μουσικής σκηνής δεν αρκέστηκε σε όσα προαναφέρθηκαν.

Η Rihanna πραγματοποίησε συνολικά τέσσερις ζωντανές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή με τέσσερα αντίστοιχα medley. Μεταξύ τους ήταν και το πολυαναμενόμενο άνοιγμα και το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Τα video των acts μόλις δημοσιεύθηκαν και επίσημα στο Vevo της Rihanna και μπορείτε πλέον να τα απολαύσετε με την άνεσή σας!

Openning Act / «Don’t Stop The Music» – «Only Girl» (In The World) – «We Found Love» – «Where Have You Been»:

2η εμφάνιση – Dancehall performance:

3η εμφάνιση / «Needed Me» – «Pour It Up» – «Bitch Better Have My Money»:

Closing Act / «Stay» – «Love On The Brain» – «Diamonds»:

Δείτε και τις υπόλοιπες εμφανίσεις των MTV VMA εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας