Η Pre-Super Bowl συναυλία της Rihanna και του Kanye West μπορεί να ανταγωνιστεί το halftime show.


Την παραμονή του Super Bowl, RihannaKanye West ήταν οι headliners του DirecTV Pre-Super Bowl Party στο Super Fan Stadium στο Glendale της Αριζόνα και απλά τα ‘σπασαν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η RiRi τραγούδησε για μια και ώρα τις top chart επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων του  «Diamonds», «We Found Love», «Umbrella» και «Rude Boy». Κάπου εκεί μεταξύ του  «We Found Love» και του  «Love the Way You Lie» κάνει μια παύση για να τσεκάρει το κοινό…

«Αριζόνα, δεν είστε κουρασμένοι ακόμη, είστε;»

Η παιχνιδιάρα ανησυχία της ήταν συναντήθηκε με κραυγές που μόνο μεγάλωσε τον ενθουσιασμό του κοινού πέντε τραγούδια αργότερα, όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ξαφνικά ο  Kanye West ως ένα εκτός προγράμματος καλεσμένος, μετατρέποντας το lineup το βράδυ του Σαββάτου σε ένα που μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και show της Katy Perry  στο ημιχρόνιο του Super Bowl.

YeezyRiRi_ChristopherPolk-630x420

Η Rihanna μαζί με τον West τραγούδησαν το «All of the Lights» και το  «Run This Town», ενώ στην συνέχεια άφησε χώρο στον Yeezy να παρουσιάσει ένα medley από τις κλασικές του επιτυχίες όπως τα «Flashing Lights», «Clique», «Jesus Walks», «Gold Digger»και άλλα, κλείνοντας με το «Only One» , το νανούρισμα αφιερωμένο στην κόρη του North. Στη συνέχει οι δύο τους έκλεισαν την εμφάνισή τους με το remix του «Diamonds», χωρίς να τραγουδήσουν τη νέα τους συνεργασία ,μαζί με τον  Paul McCartney «FourFiveSeconds».

Φήμες λέγανε πως μπορεί σαν guest να εμφανιστούν ο McCartney και Jay Z, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά.

Το κοινό πάντως φαίνεται πως το διασκέδασε και μετά από ένα τέτοιο show, σίγουρα η Rihanna αξίζει του χρόνου να τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl.

Rihanna & Kanye West  Pre-Super Bowl Party

 

Αφήστε το σχόλιό σας