Σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα προχωρά η δραστήρια Rihanna, συνάπτοντας συνεργασία αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σειρά καλλυντικών θα λανσάρει η Rihanna!

Mία «γενιά ομορφιάς» βρίσκεται μπροστά μας. Έχοντας κατακτήσει τη μουσική, τη μόδα, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τον κόσμο των κοσμημάτων, η «RiRi» πρόκειται να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη σειρά καλλυντικών «Fenty Beauty» αυτό το φθινόπωρο.

Το καινούριο εγχείρημά της στο συγκεκριμένο τομέα, που θα κυκλοφορήσει με την ετικέτα «Kendo» της LVMH, ακολουθεί τα βήματα παρόμοιων προϊόντων της εταιρείας που σύστησαν ο Mark Jacobs και η Kat Von D.

«Είστε έτοιμοι; Η νέα γενιά ομορφιάς… έρχεται αυτό το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ», έγραψε στο Twitter η Rihanna, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι δεν μπορεί να περιμένει.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του έτους, η LVMH είχε ανακοινώσει τη συνεργασία που όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η αξία της ανέρχεται στα δέκα εκατομμύρια δολάρια (8,89 εκ. ευρώ). «Η «Fenty Beauty» της Rihanna είναι ένα διαστημόπλοιο ομορφιάς που θα απευθυνθεί σε ένα τεράστιο και ποικίλο διεθνές κοινό. Στοχεύομε τα αστέρια.», τόνισε ο David Suliteanu, CEO της «Kendo».

Η Rihanna δεν είναι άπειρη στο χώρο των προϊόντων καλλωπισμού. Το 2013, συνεργάστηκε με τη «M.A.C.» για μία συλλογή περιορισμένης έκδοσης και την επόμενη χρονιά δούλεψε με τη «Viva Glam» για τη χρηματοδότηση ερευνών για το AIDS.

Μολονότι φέτος δεν έχουμε ακούσει καινούρια μουσικά δείγματα, το έτος ήταν παραγωγικό για τη 29χρονη τραγουδίστρια. Παρέλαβε το βραβείο του «Ανθρωπιστή της Χρονιάς» από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Harvard, τιμήθηκε από το «Parsons School of  Design», έκανε το ντεμπούτο της σειράς «Fenty x Puma» με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών και παρουσίασε μία συλλογή κοσμημάτων με την «Chopard».

Δείτε επίσης:
Η Rihanna ανοίγει το κεφάλαιο «επάνοδος» με νέο υλικό

Rihanna - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας