Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Rihanna είναι ακόμα ένα μυστήριο, αλλά κάτι αρχίζει να διαρρέει. Μετά την είδηση με την συνεργασία με την Emeli Sandé, η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα δουλέψουν στο νέο άλμπουμ της RiRi εμπλουτίζεται με ένα ακόμα μεγάλο όνομα. Αυτό της Kiesza, μια από τις πιο ανερχόμενες pop star των ημερών μας που τα σπάει με το hit single της «Hideaway».

Η Kiesza είναι μια ταλαντούχα τραγουδοποιός και έχει η ίδια αποκαλύψει στη Digital Spy την πιθανή συνεργασία με την Rihanna:

«Έχω γράψει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες. Η Rihanna ηχογράφησε δύο ή τρία τραγούδια γραμμένα από εμένα. Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπούνε στο νέο δίσκο. Δεν πίστευα ποτέ πως η Rihanna θα επέλεγε το τραγούδι και τελικά θα το ηχογραφούσε. Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Δείχνει πως οι άνθρωποι θέλουν να εξελιχθούν και να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.»

Η περιέργεια έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Ένα μείγμα μεταξύ των δύο καλλιτεχνών τόσο διαφορετικών θα ήταν μια πραγματική βόμβα! Η Kiesza εξήγησε επίσης, ότι όταν γράφει τραγούδια δεν σκέφτεται τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν.

«Στην αρχή έγραφα σκεφτόμενη τον καλλιτέχνη, αλλά σταμάτησα να το κάνω. Πιστεύω πως κόβει δύναμη από το γράψιμό μου.»

Με λίγα λόγια, οι δύο pop stars είχαν μια πρώτη συνεργασία, όπως είπε η ίδια Kiesza. Εμείς απλά πρέπει να περιμένουμε για την κυκλοφορία του νέου album της Rihanna…

Αφήστε το σχόλιό σας