Μία στενή φιλική σχέση έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Rihanna και της Cara Delevingne που θα επισφραγιστεί πρωταγωνιστώντας στην ίδια ταινία.

Η ντίβα της pop Rihanna και η ηθοποιός/μοντέλο Cara Delevingne, δεν είναι απλά γνωστές. Είναι οι απόλυτες κολλητές και το αποδεικνύουν κάθε φορά που βρίσκονται μαζί.

Με αφορμή τη νέα ταινία του Luc Besson, «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες», στην οποία εμφανίζονται και οι δύο φίλες, η Cara δηλώνει για την «Riri»:

«Υπάρχει ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που απλά γεννήθηκαν για να είναι ηθοποιοί. Και η Riri ανήκει σε αυτούς. Αυτό που κάνει είναι εκπληκτικό. Είτε είναι πάνω στη σκηνή, είτε στο πλατό, είναι καθηλωτική!».

«Από την άλλη, δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Νιώθω φοβερά νευρική. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα ήθελα κάποτε να ασχοληθώ με τη σκηνοθεσία. Ακόμη μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα, κυρίως από τεχνικής άποψης, κάθε φορά που είμαι στα γυρίσματα κάποια ταινίας», δήλωσε η Cara Delevingne σε γνωστό βρετανικό έντυπο.

Πάντα ψαγμένος, υποψιασμένος, ανατρεπτικός και μοναδικός, ο Luc Besson ποντάρει στην αίγλη του γαλλικού sci-fi με το φιλμ «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες».

Η ταινία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από την ODEON στις 20 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: H Rihanna είναι η Bubble στη νέα ταινία
«Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»

Rihanna - Bubble - Valerian and the City of a Thousand Planets - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας