Όταν η Rihanna συνάντησε τους fans στο Παρίσι, επικράτησε παροξυσμός και τα πάντα αποτυπώθηκαν στο video του «Goodnight Gotham»!

Η Rihanna συναντά τους θαυμαστές της κάτω από τον Πύργο του Άιφελ!

Μπορεί το video να μην προέρχεται από την πρόσφατη επίσκεψη της «RiRi» στη Γαλλία, η οποία συνοδεύτηκε με την ακύρωση της συναυλίας της στη Νίκαια εξαιτίας των πρόσφατων δυσάρεστων συμβάντων, όμως ένα προηγούμενο ταξίδι της άφησε καλές αναμνήσεις.

Το Δεκέμβριο του 2014, οι fans της τραγουδίστριας ειδοποιήθηκαν να συγκεντρωθούν στο Παρίσι στην πλατεία του Trocadéro στην άλλη όχθη του Σηκουάνα – απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ, για να συμμετάσχουν στα γυρίσματα ενός προωθητικού clip που ίσως συσχετιζόταν με το νέο άλμπουμ της.

Εγκαταλείποντας τη φωτογράφισή της στο Παρίσι, η Rihanna μετέβη έως το σημείο για να βρεθεί κοντά με το πλήθος των θαυμαστών της.

Ο παροξυσμός ήταν μεγάλος και όσοι ήταν εκεί δεν στάθηκαν μόνο κοντά στο είδωλό τους αλλά και το άγγιξαν, καθώς η Rihanna έγινε στην πράξη «ένα» με το κοινό. Μέλη του τελευταίου δε δίστασαν να… εισβάλλουν μέχρι και στο αυτοκίνητο της pop star.

Στιγμιότυπα από όσα διαδραματίστηκαν χρησιμοποιήθηκαν για να «συναρμολογήσουν» το video clip από το «Goodnight Gotham».

Το «Goodnight Gotham» είναι ένα single με διάρκεια μόλις ενάμισι λεπτού από την deluxe  έκδοση του καινούριου δίσκου της Rihanna, «ANTI».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας