Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου ζήτησαν απάντηση από τη Rihanna στο ερώτημα εάν το προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή της έχουν υποβληθεί σε δοκιμές σε ζώα. 

Η Rihanna λάνσαρε την προσωπική της σειρά καλλυντικών «Fenty Beauty» νωρίτερα αυτό το μήνα και έτυχε αποδέκτρια επαίνων για την προσαρμογή της σε ένα ευρύτερο φάσμα δερματικών αποχρώσεων.

Όμως οι φιλόζωοι θαυμαστές της pop star, ζήτησαν πρόσφατα τη διαβεβαίωση ότι η μάρκα δεν έχει πραγματοποιήσει δοκιμές σε ζώα.

Για να μετριάσει τις ανησυχίες, η χρήστης Danique Rebelle του Twitter ανάρτησε στιγμιότυπα των μηνυμάτων που αντάλλαξε με την τραγουδίστρια, όπου τη ρώτησε εάν τα προϊόντα είχαν υποβληθεί σε δοκιμές σε ζώα.

Η Rihanna απάντησε: «Με αποκαλείς ζώο;» Αργότερα έστειλε στη Danique Rebelle ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα της «Fenty Beauty», η οποία αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα αποφεύγουν σκληρές πρακτικές του είδους.

https://twitter.com/DaniqueRebelle/status/904311754590740480

Το «Pop Sugar» σημειώνει ότι ορισμένες μάρκες χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως «cruelty-free», επειδή δε δοκιμάζουν το τελικό προϊόν σε ζώα, αλλά ενδέχεται να το πράττουν σε κάθε άλλη φάση του ερευνητικού κύκλου και μερικές φορές χρησιμοποιούν συστατικά που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Επιπλέον, χώρες όπως η Κίνα απαιτούν να δοκιμάζονται τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ σε ζώα.

Όταν το «Pop Sugar» επικοινώνησε με τη «Fenty Beauty», ενημερώθηκε ότι η σειρά καλλυντικών δεν πωλείται στην Κίνα.

Διαβάστε επίσης: Το καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα
της Rihanna και η συνεργασία 10 εκατομμυρίων

Rihanna - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας