Μετά τη Lady Gaga και την Demi Lovato, η σκυτάλη των ντοκιμαντέρ περνά απρόσμενα στη Rihanna.

Το φιλμ που θα καταγράψει στο φακό τη ζωή της Rihanna είναι καθ’ οδόν.

Οι γυναίκες της pop δίνουν πρόσβαση στις ζωές τους μακριά από τα φώτα και τη σκηνή. Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Lady Gaga, «Five Foot Two», μόλις έγινε διαθέσιμο στο Netflix. Το δεύτερο ανήκει στην Demi Lovato. Ο τίτλος του είναι «Demi Lovato, Simply Complicated» και θα κυκλοφορήσει στο YouTube στις 17 Οκτωβρίου.

Ποια είναι το επόμενο ντοκιμαντέρ στη λίστα; Ίσως το όνομά της να μην ήταν αναμενόμενο στη δεδομένη χρονική συγκυρία, όμως η Rihanna είναι εκείνη που ακολουθεί.

Η pop star συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής «Film 45», για να βιντεοσκοπήσει 18 μήνες από τη ζωής της, την περίοδο 2015 – 2016, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Peter Berg.

Δείτε επίσης: «Η Rihanna είναι μία από τους
πιο επικίνδυνους καλλιτέχνες», θεωρεί ο Marilyn Manson

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την αληθινά διεθνή σούπερ σταρ καθώς περιηγείται στη ζωή ως καλλιτέχνης, επιχειρηματίας και ανθρωπιστής, ενώ αγωνίζεται με την εγγενή πίεση της καλλιτεχνικής ελευθερίας.

Η Rihanna του Peter Berg είναι μία μη-φιλτραρισμένη ματιά στη ζωή και την άνοδο σε παγκόσμιο είδωλο, παρέχοντας μία ματιά στην εξέλιξη μία εκ των γνωστότερων pop καλλιτεχνών του κόσμου. Τα γυρίσματα συνέπεσαν με το διάστημα ηχογράφησης του «ANTI», του όγδοου προσωπικού δίσκου της. Το συγκεκριμένο άλμπουμ συνέβαλε ώστε η «RiRi» να είναι καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στις Ηνωμένες Πολιτείες για εφέτος.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει καθορισμένος τίτλος ή ημερομηνίας κυκλοφορίας για το ντοκιμαντέρ. Η ιστοσελίδα της «Film 45″ αναφέρει ότι «έρχεται σύντομα».

Δείτε επίσης: 10 γνωστά τραγούδια
που είχαν γραφτεί για τη Rihanna και τα απέρριψε

Rihanna - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας