Το «ANTi» είχε μεγάλες επιτυχίες, αλλά το «Loud» θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Το ίδιο νιώθει και η Rihanna.

Η Rihanna δουλεύει πυρετωδώς για το διάδοχο του «ANTi» και σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα από τη βρετανική «The Sun», θέλει να ακούγεται ηχητικά όπως το άλμπουμ «Loud» που κυκλοφόρησε το 2010.

Εκείνος ο δίσκος περιείχε τα mega hits «Love The Way You Lie» με τον Eminem, «S&M», «Only Girl (In The World)», «What’s My Name» με τον Drake και άλλα τραγούδια. Αναμφισβήτητα, το «Loud» αποτέλεσε ένα ορόσημο στη δισκογραφία της RiRi.

Η «The Sun» υποστηρίζει ότι η τριαντάχρονη τραγουδίστρια «κάθισε» μαζί με τους συνεργάτες της και «αποφάσισε ότι χρειάζεται να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά ο κόσμος». Μία πηγή ανέφερε επίσης στην εφημερίδα ότι η Rihanna «αγάπησε το “ANTi” όμως γνωρίζει ότι ήταν καθόλου τόσο επιτυχημένο όσο τα προηγούμενα άλμπουμ της».

Αξίζει να τονιστεί ότι το «ANTi» είχε κάνει ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200», μέτρησε συνεχόμενες επιτυχίες στο «Hot 100» και έγινε διαμαντένιο μέσα σε δύο μόλις ημέρες κυκλοφορίας.

Ένα από τα πολλά επιτεύγματα του δίσκου ήταν το οχτώ Νο1 στην κατάταξη των «Dance Club Songs» στο «Billboard», καθιστώντας τη Rihanna ως τον πρώτο καλλιτέχνη που σημειώνει αυτήν την επίδοση.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, τον Ιανουάριο του 2016, το «ANTi» εξακολουθεί να έχει απήχηση και το «Loud» θα είναι μία διαχρονικά αγαπημένη επιλογή ως άλμπουμ.

Γνωρίζοντας ότι η Rihanna δε θα έμπαινε ποτέ στον πειρασμό να αντιγράψει τον ήχο της, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον όσα έχει να μας προτείνει.

Αφήστε το σχόλιό σας