Ο κόσμος, τα πάθη, το στιλ της. Η Rihanna είναι το μεγαλύτερο fashion icon της μουσικής.

Για τη «Vogue», η Rihanna έχει ανοίξει τις πόρτες του σύμπαντός της, με μία τόσο κομψή όσο και εκλεκτική παρουσία.

Τρία εξώφυλλα στη γαλλική «Vogue» υπογεγραμμένα από τους διάσημους φωτογράφους Jean-Paul Goude, τον Juergen Teller και τον Inez & Vinoodh, γιορτάζουν την εμφάνιση και το ύφος αυτού του εμβλήματος της σύγχρονης εποχής.

Υπήρχε η Catherine Deneuve, η Vanessa Paradis, ο Martin Scorsese, ο Nelson Mandela ή ο David Hockney. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, καλλιτέχνες… Πολυάριθμα άτομα από έτος σε έτος εμφανίστηκαν στα εξώφυλλα των χριστουγεννιάτικων τευχών.

Για τη φετινή έκδοση, είναι η σειρά της Rihanna να φιλοξενηθεί στη χριστουγεννιάτικη «Vogue».

«Είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες από τις αρχές του 21ου αιώνα. Με πωλήσεις περισσότερων από 200 εκατομμυρίων δίσκων στη R&B, dance, rock και reggae, με μία ζωντανή λάμψη σε κάθε τόνο, από το πιο λαμπερό streetwear έως το πιο συγκεχυμένο κλασικό, με την οργή να πετύχει και τα τατουάζ να “ουρλιάζουν” στο δέρμα της, η Rihanna είναι μία αστέρας στην πρώτη σειρά του “Hall Of Fame”», γράφει ο Emmanuelle Alt, αρχισυντάκτης της γαλλικής «Vogue» στο τεύχος Δεκεμβρίου 2017 / Ιανουαρίου 2018.

Τα τρία διαφορετικά εξώφυλλα αποτυπώνουν τις διάφορες όψεις της Rihanna. Για ακόμη μία φορά, η «RiRi» αφήνει το δικό της στίγμα στον κόσμο της μόδας με μία υπέροχη εμφάνιση, επί τρία.

Το πρώτο εξώφυλλο από τον Γερμανό Juergen Teller:

Το δεύτερο εξώφυλλο από τους Ολλανδούς Inez & Vinoodh:

 

Το τρίτο εξώφυλλο από τον Γάλλο Jean-Paul Goude:

 

Διαβάστε ακόμα:
Η Rihanna φωτογραφίζεται
ως βασίλισσα Νεφερτίτη στην αραβική «Vogue»

Rihanna - Vogue Arabia - November 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας