Για το υψηλό ενδιαφέρον που επιδεικνύει σε ανθρωπιστικά ζητήματα φημίζεται η Rihanna, η οποία διαθέτει πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Η Rihanna χρησιμοποίησε το Twitter της για να υποβάλλει ένα επείγον αίτημα στον Donald Trump, το σημερινό πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάλεσε τη χώρα να αυξήσει τις κυβερνητικές προσπάθειες για να βοηθήσει τους Αμερικανούς πολίτες που υπέφεραν από τον τυφώνα που έπληξε το Πουέρτο Ρίκο.

Το νησί της Καραϊβικής, το οποίο είναι αμερικανικό έδαφος, χτυπήθηκε από τον τυφώνα «Μαρία» την περασμένη εβδομάδα (24 Σεπτεμβρίου), ο οποίος διέκοψε την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και άφησε πολλούς από τους 3,4 εκατομμύρια πολίτες χωρίς πρόσβαση σε τρόφιμα και νερό και ανίκανους να έρθουν σε επαφή με τις οικογένειές τους.

Στη δημοσίευσή της, η Rihanna μοιράστηκε το εξώφυλλο του περιοδικού «Daily News». «Δεν υπάρχει φαγητό, δεν υπάρχει νερό, δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει ιατρική περίθαλψη για όσους πεθαίνουν… Το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, κύριε Πρόεδρε», ανέφερε η επικεφαλίδα επάνω από τον πηχυαίο τίτλο «Αμερικανική τραγωδία».

Μετά από τις συγκλονιστικές πληροφορίες, η 29χρονη τραγουδίστρια έγραψε, απευθυνόμενη στον «πλανητάρχη»: «Αγαπητέ Donald Trump, ξέρω ότι πιθανότατα το έχετε δει ήδη, αλλά απλά ήθελα να σιγουρευτώ! Μην αφήσετε τους ανθρώπους σας να πεθάνουν έτσι.»

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El País», περίπου 1.500 στρατιώτες της Πορτογαλικής Εθνικής Φρουράς εργάζονται στο Πουέρτο Ρίκο αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση των καταστροφών.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να παραστούν μερικές ακόμη «χιλιάδες» στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, αλλά από άλλα αμερικανικά κράτη, ανταποκρινόμενοι έτσι στο αίτημα της Rihanna και πολλών ανθρώπων που ανησυχούν για την κατάσταση του νησιού.

Δείτε επίσης: «Η Rihanna είναι μία από τους
πιο επικίνδυνους καλλιτέχνες», θεωρεί ο Marilyn Manson

Rihanna - Marilyn Manson - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας