Διευρύνονται οι επιχειρηματικοί ορίζοντες της Rihanna.

Η Rihanna προετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της μάρκα με το διεθνή κολοσσό ειδών πολυτελείας «LVMH», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, που είναι ήδη ιδιοκτήτρια της επιτυχημένης μάρκας αθλητικών ενδυμάτων «Fenty», βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό κολοσσό, στον οποίο ανήκουν οι οίκοι Dior, Louis Vuitton, Fendi και Givenchy, όπως έγραψε το «Women’s Wear Daily» (WWD).

Μεταξύ των δραστηριοτήτων της εταιρείας της 30χρονης σταρ, αναμένεται να περιληφθούν τα prêt-a-porte, τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ. Η νέα μάρκα θα μπορούσε να παρουσιαστεί φέτος, ταυτόχρονα με το ένατο άλμπουμ της Rihanna, σύμφωνα με το «WWD».

H «LVMH», ιδιοκτησίας του Γάλλου επιχειρηματία Bernard Arnault, αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.

Η εταιρεία είναι διεθνώς η μεγαλύτερη επιχείρηση στην κατασκευή και διανομή επώνυμων ειδών πολυτελείας. Έδρα της επιχείρησης είναι το Παρίσι και το 2017 κατέγραψε συνολικά έσοδα της τάξεως των 42,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ απασχολεί πάνω από 145.000 εργαζόμενους.

Η Rihanna θεωρείται μία από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, όπως έχει ονομαστεί από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το «Forbes» και το «Time». Έχει 79,8 θαυμαστές στο Facebook και άλλους αλλά και τους 67 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Το 2018 ανακηρύχθηκε πρέσβειρα των Μπαρμπέιντος, με τα καθήκοντά της να είναι η προώθηση της εκπαίδευσης, του τουρισμού και των επενδύσεων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας