Προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα

Δεν πιστεύουμε πως σας ξέφυγε η είδηση πως η Rihanna δεν θα τραγουδούσε στο φετινό Victoria’s Secret Fashion Show, λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, Φαίνεται πως η RiRi ήθελε ν΄αφοσιωθεί στο άλμπουμ της «Anti«, αλλά τελευταίο σύμφωνα με όσα ακούγονται η ιστορία είναι λίγο διαφορετική και μπλέκει και την Kendall Jenner.

Σύμφωνα με τις φήμες η Rihanna ακύρωσε την εμφάνισή της στο fashion show όταν έμαθε πως η Jourdan Dunn δεν θα συμμετέχει στην επίδειξη και την θέση της θα πάρει η Kendall η οποία περπάτησε και για πρώτη φορά στην πασαρέλα του VSFS.

View this post on Instagram

last night ❤️ @victoriassecret

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Προς υποστήριξη αυτής της θεωρίας είναι ένα tweet – που μετά διαγράφτηκε- της Jourdan: «Νιώθω πολύ καλύτερα που δεν συμμετέχω στο Victoria’s Secret Fashion Show, τώρα που η Rihanna αποφάσισε να μην συμμετέχει»

Οι ειδικοί του gossip επίσης, ορκίζονται ότι Rihanna και Kendall δεν τα πάνε καλά. Το 2013 το μοντέλο θα έγραψε «Αν η Rihanna τραγουδήσει στο Complicated θα θυμώσω» με την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος ν’ απαντά στο instagram «Τότε μην έρθεις»

Ops.

Αφήστε το σχόλιό σας