Η Rihanna θα συμπράξει με την Amal Clooney και την Donatella Versace.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Met Gala 2018» άρχισε και η Rihanna αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη από την Katy Perry.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης αποκάλυψε ότι το φετινό θέμα της εκδήλωσης θα είναι: «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination» (Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία) με οικοδέσποινες τη Rihanna, την Amal Clooney και την Donatella Versace.

«Κάθε εκδήλωση που κάνουμε στο Ινστιτούτο Κοστουμιών έχει δυναμική. Αυτή ίσως περισσότερο από κάθε άλλη», δήλωσε ο επιμελητής του Ινστιτούτου, Andrew Bolton, στους «New York Times».

Επειδή, όπως είπε «επικεντρώνεται σε μία κοινή υπόθεση σχετικά με αυτό που ονομάζουμε καθολική φαντασία και τον τρόπο που ασχολείται με τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές και πώς διαμορφώνεται η προσέγγιση τους στη δημιουργικότητα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλη θεολογία ή κοινωνιολογία».

Η έκθεση του οίκου Versace θα ανοίξει τις πύλες της στις 10 Μαΐου και θα περιλαμβάνει περίπου 50 παπικά κομμάτια δανεισμένα από το Βατικανό, καθώς και άλλα 150 σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τις Καθολικές εικόνες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση που έγινε μέχρι σήμερα με το ρωμαιοκαθολικό αρχιεπίσκοπο της Νέας Υόρκης, καρδινάλιο Timothy Dolan.

Το επόμενο ετήσιο «Met Gala» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Διαβάστε ακόμα: Η Rihanna και οι N.E.R.D.
του Pharrell Williams σμίγουν στο «Lemon»

NERD ft Rihanna - Lemon (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας