Στο καστ της επερχόμενης κινηματογραφικής ταινίας του Luc Besson, «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες», συμμετέχει η Rihanna.

Σε ένα ρόλο έκπληξη θα παρακολουθήσουμε τη Rihanna στη μεγάλη οθόνη.

Στις 20 Ιουλίου έρχεται από την ODEON το νέο κινηματογραφικό αριστούργημα του Luc Besson.

Πάντα ψαγμένος, υποψιασμένος, ανατρεπτικός και μοναδικός, ποντάρει στην αίγλη του γαλλικού sci-fi με την ταινία «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες».

Ανάμεσα στο all star cast της ταινίας βρίσκεται και η Rihanna, στον ρόλο της Bubble.

«Αυτό που με εξέπληξε θετικά ήταν ότι, παρά το φρενήρες πρόγραμμά της, πάντα έβρισκε το χρόνο και τον επαγγελματισμό για τα γυρίσματα της ταινίας. Πάνω στο πλατό, η Rihanna δεν είναι καθόλου απόμακρη. Στην πραγματικότητα, περιμένει να κάνεις κάτι μαζί της. Είναι σαν πυλός», σχολιάζει ο Besson σε έντυπα του εξωτερικού, για τη συνεργασία του με τη Rihanna.

Χίλιοι πλανήτες, μία αποστολή: να τους σώσουν όλους!

«O Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» είναι η νέα φουτουριστική μυθολογία, που από πολλούς θεωρείται ο προπομπός των «Star Wars» και που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα είδος από μόνη της! O θρυλικός σκηνοθέτης των «Leon», «Το Πέμπτο Στοιχείο» και «Lucy», Luc Besson, σπάει τα μέχρι τώρα όρια των sci-fi films και απογειώνει τη νέα του ταινία σε άλλους… γαλαξίες.

Στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν (Dane DeHaan) και η Λορελίν (Cara Delevigne) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης (Clive Owen), οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς.

Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο του Άλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λορελίν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο τον Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο, πρωτοποριακό graphic novel των Pierre Christin και Jean – Claude Mézières.

 

Αφήστε το σχόλιό σας