Μία από τις κλασικότερες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου αναβίωσε η Rihanna με την guest συμμετοχή της στο «Bates Motel».

Η Rihanna εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Bates Motel», ένα σύγχρονο prequel της κλασικής ταινίας τρόμου «Psycho» του Alfred Hitchcok από το 1960.

Το «Bates Motel» περιγράφει τις ζωές του Norman Bates και της μητέρας του Norma, πριν τα γεγονότα που απεικονίζονται στο φιλμ, μολονότι τοποθετείται σε διαφορετική, πλασματική πόλη (στο White Pine Bay του Oregon αντί του Fairvale της Καλιφόρνια) και σύγχρονο σκηνικό.

Όπως ήταν γνωστό από το προηγούμενο καλοκαίρι, η Rihanna επρόκειτο να πραγματοποιήσει μία απρόβλεπτη guest συμμετοχή στον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του σίριαλ.

Η «RiRi» αναβίωσε το διάσημο ρόλο της Marion Crane, τον οποίο υποδύθηκε στη θρυλική ταινία που σκηνοθέτησε ο «Master της Αγωνίας» η Αμερικανίδα ηθοποιός Janet Liegh.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, η Rihanna αναπαρέστησε την πιο εμβληματική σκηνή του «Psycho» και μία από τις κλασικότερες στην ιστορία του κινηματογράφου με μία απρόσμενη εξέλιξη στην πλοκή.

Στην κλασική πράξη του «Psycho», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Robert Bloch, η Marion Crane δολοφονείται από τον Norman Bates, όμως οι παραγωγοί του «Bates Motel» αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετική προσέγγιση.

Παίρνοντας θέματα από την ταινία, τα χρησιμοποιούν με παραλλαγμένη αλλά παρ’ όλα αυτά αναγνωρίσιμη οδό: «Θέλαμε να ωθήσουμε τον εμβληματικό ρόλο (σ.σ. της Marion Crane) στο σύγχρονο προσκήνιο και να τον επαναπροσδιορίσουμε με έναν ουσιαστικό και συναρπαστικό νέο τρόπο», δήλωσαν οι παραγωγοί Cartlon Cuse και Kerry Ehrin.

https://twitter.com/Athena0089/status/846549537623887872

Δείτε επίσης:
Η Rihanna σημειώνει μία ιστορική επίδοση στην καριέρα της

Rihanna - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας